Juldagen

Yes, nu är även denna dag över. Jag blev väckt vid sex, halv sju någon gång (vilket innebar att jag var skapligt trött) av ungarna för de ville att jag skulle komma och öppna paket med dem (:
Jag fick en handduk med Australiens flagga på och en boomerang!:D måste pröva den imorn ^^ hihi
Alla blev jätteglada för mina julklappar så det känns ju bra (:
Jag pratade även med Mickis, mamma, pappa och Linnéa idag (:
Vi åt pannkakor till frukost. Stek till sen lunch och sedan massa onyttiga efterrätter!:D Jag var inte så förtjust i deras pudding (uuek) eller någon annan röra med sockerkaka, jell-o, vaniljkräm och grädde men pavlovan gillade jag! Det var en liten marängbotten med grädde, frukt och bär på. Supergott!:D
Det var typ det som hände under dagen, inte så händelserik men precis lagom för mig. Jag lekte med barnen med deras nya julklappar mestadels av dagen. Efter efterrätterna så fick jag lite ont i magen av all laktos så jag gick in på mitt rum för att vila lite. Då passade jag på att kolla på sista avsnittet av julkalendern och låg med mina hörlurar. Det var meningen att vi skulle åka till en av Sues vänner och spela cricket (tydligen värsta traditionen att man gör det här på julafton, eller juldagen då..) men de åkte utan mig.. :( När jag kom ut från mitt rum så var alla borta. Först tänkte jag bara nej de har ju inte lämnat mig här på julafton liksom! Men uppenbarligen..
Så jag blev ganska ledsen när jag förstod att de faktiskt hade åkt utan mig, så nu när jag tänker på min julafton här är det med vemod :(
Jag både ringde och smsade Sue men hon svarade inte förrän typ en timme senare. Då skrev hon att hon knackade på men eftersom jag inte svarade trodde hon att jag hade somnat. -.- Hon skrev att hon kunde hämta mig men de hade redan spelat cricket så kände inte för att åka dit och bara sitta och lyssna/prata hela kvällen (klockan är halv tolv här, de har varit borta i typ sex timmar redan och verkar ju inte komma hem än på ett tag) så jag sa att jag kunde stanna kvar hemma. Jag hade ändå ont i magen..
Så är lite nedstämd nu men aa vad ska man göra liksom. Det har hur som helst varit en annorlunda jul. Varmt och jäkligt ute men har typ gått ut en gång idag för att ställa in en av efterrätterna i kylen där ute haha.. AC'n har varit på hela dagen så det är ju skönt. 
Imorgon natt åker jag upp till Cairns. Jag ska förmodligen gå på bio med Luisa och Taylor innan jag åker imorn. Vi ska gå på Les Misérables. Varje gång jag tänker eller hör något ut den så tänker jag på frugan (Evelina) ♥
Det blir sista gången jag träffar Luisa innan hon åker tillbaka till Tyskland isf.. :/ Alla bara åker hem, blir ledsen av det :(
Ah och just ja! Jag har börjat läsa Fifty shades of grey, som alla andra.. Asså boken är ju helt störd! Det är typ soft porn hela jäkla boken. Jag har inte ens läst halva och börjar redan tröttna på skiten.. Får väl se om jag ens orkar läsa ut den. Fattar inte varför alla är så jäkla besatta av dem?! Kanske läser ut den i brist på annat att göra i Cairns. 
Hur som helst..nu ska jag sova (: 
Hoppas ni alla hade en bra julafton med massor av kärlek, julklappar, julmat, godis och annat som hör julen till! ♥
 
Det blir nog inget mer inlägg innan Cairns så tar med en liten bok eller något som jag kan skriva i när jag är där (om jag inte glömmer det såklart..vilket jag säkert gör, haha!)
 
See you soon then, 
B
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback