Söndag

Jag vet som vanligt inte vad jag ska skriva, haha.
Igår och idag har det hänt en del grejer. Tash skrev på facebook för några dagar sedan och undrade om någon ville flytta ihop med henne. Det var väl menat halvseriöst, hon vill flytta ut härifrån men inte precis nu utan om några månader kanske. Hur som helst så tog hennes housemate det seriöst och igår när han kom hem (från någonting) med en kompis så sa han bara "ah yeah Tash is moving out" och gick förbi vardagsrummet. Jag var inne i sovrummet så jag vet inte riktigt vad som sades efter det men jag hörde iaf att de hade höjt sina röster. Det slutade med att Tash grät och Rory sa förlåt och gick därifrån.. När jag hörde att hon grät gick jag ut till henne. Hon pratade med sin mamma i telefon och var väldigt upprörd. Efter ett tag så lugnade hon ned sig och jag kollade om på greys med henne och efter det några filmer. Sedan gick jag och la mig. Aa just det, doktorn var här också och tydligen så var det något fel med hennes blodtryck plus att hon hade/har en väldigt dålig förkylning, det tillsammans gör att hon svimmar/är yrslig hela tiden. Så när hon grät och så kunde hon knappt andas och det tyckte jag var jätteläskigt.. 
Hur som helst, det var väl okej när vi gick och la oss. Imorse så gick jag upp till jobbet och hon låg fortfarande och sov. När jag skulle gå hem fick jag sms från henne där det stod att hon och Rory hade bråkat igen om samma sak.. Så nu bor hon hos en kompis och jag är själv här med Rory. Det känns ju lite lustigt för mig att jag är kvar här men jag har ju ingen annanstans att ta vägen så..jag finner mig i det. Jag tycker bara det är synd att de ska bråka om något sådant här.
Jag får väl vänta och se vad som händer. Imorgon är jag iaf ledig och då drar jag nog till stranden, det ska bli 29 grader. 
 
Aa och just för att Tash mådde så dåligt så hoppade jag över att träffa Anna och de andra au pairerna. Det kommer fler gånger (:
Imorse så fick jag sms av Johan som frågade om jag ville hänga med till stranden. Tyvärr jobbade jag ju idag så jag kunde inte följa med och imorn jobbar de så, haha. 
 
Nu sitter jag och kollar på Mr. and Mrs. Smith! Det är jättelängesen jag såg den. Jag hade glömt bort hur bra den är (:
Jag kan ju också säga att jag har börjat läsa en av Tashs böcker. Den handlar om några älvor och något. Tro det eller ej men jag tycker den är bra! Jag läser en fantasy-bok och tycker den är bra, hehe (;
 
Idag när jag kom hem från jobbet så hade jag inte så mycket att göra, tog en dusch och sedan filade jag naglarna! Ni som känner mig kan då förstå hur tråkigt jag hade det eftersom jag HATAR att fila naglarna. Det är bland det äckligaste jag vet. Det luktar så himla äckligt och när det yr "nagelpulver" överallt, då skulle jag kunna dö! USCH!!
 
JAA! Jag har också fått svar på mitt dilemma angående jul!
Jag ska åka till Ballarat och fira jul med Tashs familj. Jag har inte så mycket till val heller. Den 21:a december kommer Rorys mamma hit och hon ska bo i Tash rum till den 6:e januari. Alltså har jag ingenstans att bo här i Adelaide i tre veckor och då kan jag lika gärna fira jul och nyår med dem. Det känns så skönt att beslutet på sätt och vis gjordes åt mig. Jag ville verkligen fira jul med dem men jag tänkte så mycket på pengarna.. Det är verkligen jättejobbigt med pengar. Man tänker på det hela tiden, får typ magsår. Stackars vuxna som måste tänka på det hela tiden och som måste försörja sina familjer. Det är inte någon big deal om inte jag kan äta en dag men det är ju fruktansvärt om inte ens barn skulle ha något att äta.. fy /:
Jag förstår varför Peter Pan inte vill växa upp. Det vill inte jag heller. Jag önskar att jag var liten igen och kunde få gå om skolan och att mina största bekymmer var om jag hade gjort läxan eller städat kaninburen, haha.
 
Nu ska jag ringa till Linnéa och prata lite. 
Åh jag kom på något mer jag har gjort idag också!:D Jag har köpt biljett till Breaking Dawn -part 2!!!:D haha, vilken nörd jag är (; ♥
 
See you soon then,
B
 
 

vecka 43

Så ja, nu har det gått några dagar igen.. Igår var det min älsklings födelsedag! Lilla Maxen blev ett år!:D (och mitt körkort också). 
Jag pratade med pappa igår när jag gick hem från jobbet och sedan med Mickis och Iza när jag kom hem. De berättade hur de hade haft det på resan och jag blev ju lagom avundsjuk. Det lät så skönt och jag saknar dem så himla mycket. Igår vet jag att farmor och faster kom och hälsade på dem (och Frida för att jag tvingade henne att hälsa grattis till Max!!). Idag är det 45 dagar sedan jag åkte hemifrån. 1,5 månad. Det är Marcus och Martins födelsedag. Ett år sedan jag skjutsade dem till skolan med mitt ett-dagar-gamla-körkort på deras 18-års dag! Jäklarns vad tiden går fort när man tänker tillbaka på vissa saker och fy tusan vad den kan gå sakta ibland...
 
Igår träffade jag en svensk tjej här. Hon heter Anna och är Au Pair ca 30 min från stan med tåg. Jag ska troligtvis åka och hälsa på henne och några andra au pair-tjejer imorgon, min enda lediga dag den här veckan. Eller faktiskt så var jag ju ledig i måndags också. Det var skönt.
Mitt schema den här veckan har sett/ser ut såhär:
Måndag: Ledig
Tisdag: 2-6 (fast jag jobbade till 7)
Onsdag: 2-6 (jag jobbade till 8:30)
Torsdag: 2-6 (jobbade till 7)
Fredag: 3-9
Lördag: Ledig
Söndag: 12-5
 
Jag ska inte klaga, jag är glad att jag får jobba och att jag får lön!
Här borta i oz så får man lön varje vecka istället för varje månad som hemma (iaf på de flesta ställena här). 
 
Haha, åh jag orkar verkligen inte skriva något här! Jag sitter och laddar vampires, det lockar sååå mycket mer! (a)
MEN..jag har ju fått vissa klagomål igen på att jag uppdaterar för sällan. suck.. 
 
Vad har jag mer gjort.. jag vet inte, jobbat typ. 
Aa och nu är Tash sjuk :/ hon var hemma från uni idag och snart så kommer det en doktor hit och ska kolla på henne.. :( Hoppas hon blir frisk snart och att jag inte blir sjuk..
Igår kände jag mig också dålig när jag vaknade. Min näsa rann och jag hade ont i halsen. Då ville jag verkligen inte gå till jobbet. Jag ville bara vara hemma (hemma hemma!) och att mamma och pappa skulle ta hand om mig.. :( Det är en sak att vara sjuk hemma, då vet man att ens familj tar hand om en men det suger att ligga själv någonstans och veta att det bara är man själv som tycker synd om en, haha!
 
Åh jag har ett dilemma! Jag vet inte vad jag ska göra.. 
Hur mycket betyder julen för mig?
Om jag vill så får jag fira jul med Tash och hennes familj och det skulle jag jättejättegärna vilja. De var så himla trevliga och jag saknar dem. Grejen är att om jag åker dit så kostar det runt $200 för allt och plus att jag förlorar arbetstid (=inkomst).. Alltså om jag åker dit förlorar jag ca 1500 kr men får spendera julen tillsammans med en underbar familj och om jag stannar kvar tjänar jag kanske runt 7000 kr, beroende på hur mycket jag jobbar (då räknar jag på två veckor), och får fira både jul och nyår ensam.. Så hur mycket betyder egentligen julen för mig? Vad är viktigast? Att tjäna pengar eller att vara med familjen (Tashs familj iaf)? Hjälp mig att välja..
Jag vill vara med min egna familj.. :( jag skulle ha åkt efter jul och nyår som Frida, då hade jag aldrig haft det här problemet.. 
 
Äsch det är långt fram. Nu ska jag kolla ikapp på det jag har missat av hart of dixie, greys och vampires!!:D och sedan ska jag ringa till Mickis och prata lite och se om farmor och faster är hemma ((: love my family soooo incredibly much! ♥
 
See you soon then,
B
 
Här kommer lite bilder från the Botanical Garden som jag besökte i måndags:

På vägen hem såg jag några pelikaner, de var asstora!
Jag åt Känguru för första gången, det smakade inget speciellt. Jag mår dock illa när jag tänker på det nu men när jag väl åt det tyckte jag det var gott (;
'
Här är knäppa och trötta jag!
Lite bilder från när jag följde med Tash till uni i söndags:
 
 

Botanical Garden

Idag hade jag tänkt att gå till the Botanical Garden, jag har inte varit där ännu fast det är väldigt nära från här jag bor. Jag såg igår att de hade fri guide'ad tur 10:30 varje dag så jag hade tänkt att gå dit då men jag orkade inte, haha. Istället har jag kollat på vänner och slöat mig. Nu är klockan kvart i ett och jag ska gå ut och ta en promenad till the Botanical Garden. Bättre sent än aldrig, right? 
Det är så fint väder också så lika bra att göra något vettigt utav dagen. 
Jag längtar tills jag får lööön! Money money.. ♥
 
Jag kom på att jag inte skrev någonting om min fika med svenskarna. De hette Johan och André och är här på trainee-visum, vilket innebär att de jobbar på ett företag och får alla utgifter betalda men ingen lön. Det låter som en rätt bra deal ändå. De har lägenhet, bil och mat betald. Det skulle inte jag ha något emot! 
De var väldigt trevliga och vi pratade om Chalmers, surfning, djurparker och massa annat (: De var och surfade nu i helgen, det låter så himla roligt. Jag vill verkligen göra det jag med! (: 
 
Igår pratade jag med Frida i telefon i någon timme eller så. Det var skönt, det känns alltid som att allt är som vanligt då. Att vi är hemma och nära varandra. 
Det enda dåliga med min resa är att jag är ensam.. Jag skulle vilja resa med någon annan. Det behöver inte vara någon jag känner men iaf någon som vill göra och uppleva samma saker. Allt skulle kännas mycket lättare då.
Jag hoppas att jag träffar någon eller får kontakt med någon under resans gång (: 
Så om någon läser det här och vill resa från Adelaide genom guldkusten och upp till Queensland och sedan ner till Sydney igen, hör av er! (;
 
Jag kan också meddela att min familj har dåligt väder i Spanien. Det har tydligen varit molnigt enda sedan de kom dit. Jag trodde att det skulle få mig att må bättre, om de hade dåligt väder men jag känner mig mer ledsen för deras skull. Jag hoppas att de har det bra ändå. Jag vet att Mickis och Iza badar i bubbelpoolen varje dag och äter glass hela dagarna! Så jag tror nog att de trivs ändå (: 
Pappa skickade några bilder på dem, jag blir alltid så glad när jag ser bilden på Iza. Haha, hon är så söt!  ♥ ♥
 
Jag har fortfarande inte fått några tider jag ska jobba den här veckan..antar att jag bara kan vänta. Jag hoppas att jag får okej lön. En av tjejerna där fick bara $10/h men hon var jätteglad nu för hon hade precis fått höjt till $12/h.. Hon är visserligen bara 17 år men det är ändå väldigt dålig lön, skitdålig för att vara här i Australien. Jag frågade Tash vad som var normalt för min ålder och hon sa mellan $15-20/h så jag hoppas iaf på något mitt emellan det.. Men men, det är iaf mer pengar än jag tjänar nu (=0).. Don't you worry child!
 
Nej nu måste jag ut och fånga upp lite sol på min bleka hud! Kram kram (:
 
See you soon then,
B
 
 
(och när jag bad om lite bilder pappa så menade jag inte att du skulle klicka av några just då, jag vill ju se hur det ser ut i byn och allt annat som ni besöker, daah!)

JOBB!!

Wihuuuue!!! Jag har fått jobb nu. Igår efter att jag var och provjobbade för andra gången på Buskers så sa Sean att han skulle höra av sig med tider inför hela nästa vecka. Jag ska fortsätta tränas upp ((: och det bästa av allt är att jag får pengar!:D haha (;
Första gången jag var där tyckte jag inte riktigt om tjejerna som jobbade där, de var inte otrevliga eller så men jag kände mig väldigt utanför. I torsdags när jag skulle på jobbintervjun på Signore så hoppades jag att de skulle vara ett härligare gäng och det var de. De var jättetrevliga. Ah och just ja, det var ingen jobbintervju utan det var en trial det med, haha! Han som jag pratade med i telefonen var chefens man och han hade tydligen sagt fel. Så där kom jag i mörkblåa jeans och supergrön tröja när deras klädkod är svart..haha! Jag fick iaf låna en svart tröja av dem och sen fick jag kämpa på i några timmar och visa vad jag gick för (: De var italienare hela bunten och hur sköna som helst. Jag tyckte att det gick helt okej men jag tror ändå inte att de kommer ringa mig. Inte för att jag var dålig eller så men jag fick bara det intrycket innan jag gick. Hon chefen, som jag inte kommer ihåg vad hon hette - något konstigt på E - gav mig det intrycket när jag sa hejdå. Men aja vi får väl se. Jag har ju iaf det andra jobbet!:D Och det var det jag skulle komma till..att igår tyckte jag att de var mycket snällare, jag själv kanske ansträngde mig mer eller så var de bara mer öppna nu. Det var en ny tjej där också och hon var jättesnäll, hon kom från Malaysia, eller ja hon var ju inte ny (för det är ju jag som är ny, hehe) men jag hade inte träffat henne (:
Det var lite kaos igår, deras maskin för beställningarna hade slut på papper så inga beställningar kom fram till kockarna, vilket innebar att massa människor satt och vänta på sin mat i över 20-30 min, och därför ville Sean att jag skulle stanna kvar ännu längre. Det gjorde inget för mig, Tash var där och drack ett glas vin och när jag slutade åt vi lite mat innan vi gick hem (: Det var en trevlig kväll, vi kollade på nya avsnittet av greys när vi kom hem. Innan jag gick till jobbet så kollade jag på vampires. Jag tyckte att det här avsnittet var så mycket bättre än det första, alla säger att de tyckte det första avsnittet var jättespännande men jag tyckte nästan att det var dåligt. Det kändes uppenbart och fötursägbart vad som skulle hända och därför blev jag besviken, säkert också för att jag hade lite för höga förväntningar eftersom det slutade så himla spännande.
 
Hm, har jag gjort något mer sedan jag senast skrev..? Jag fick en ännu större blåsa på foten efter att ha jobbat på Signore. Ni vet hur tårna är lite böjda om man inte trycker ner dem i marken, precis i den böjen har jag fått blåsan! Den är sjukt stor också..från andra tån ned till lilltån nästan.. :( som tur är så har den börjat gå bort nu. Jag var också ute och power walkade/sprang lite i onsdags och efter det fick jag sjuk träningsvärk i benen. haha! Jag kunde knappt gå i torsdags eller igår! Inte kunde jag böja med ned heller. Nu börjar det släppa iaf.
Ikväll ska jag och Tash ut. En av hennes vänner fyller 23 så vi ska träffa honom och många av dem andra från hennes Jazz course på någon pub någonstans, haha jag har inte så stor koll - jag följer med dit Tash går (;
 
Ja, mitt liv är inte mer spännande än så för tillfället. Jag känner mig nöjd med tillvaron, tillfredsställd. Min familj har det bra i sin svit med havsutsikt i någon by utanför Barcelona och nej då, jag är absolut inte avundsjuk när jag tänker på det! (; när jag pratade med pappa så sa han att de hade det jättebra, de hade åkt något litet sightseeing-tåg genom byn och det var jättemysigt där. Han sa också att Mickis och Iza satt och åt massor med miniMagnumglassar (de var gratis precis som all annan god mat de får!). Nej jag är fortfarande inte avundsjuk.. (;
Jag saknar min favoritkille..♥ varje gång jag ser någon liten hund här får jag ont i mitt hjärta för att jag tänker på Max. Det är nästan svårast att sakna honom för dem andra kan jag ju prata eller skriva med..
 
Igår hade min gamla älsklingsklass klassfest/träff! 9B1 ♥
Jag önskar verkligen att jag kunde ha varit där. Det är såna saker som jag blir ledsen att jag missar. Visst jag upplever ju massa andra saker här men det känns som att jag missar massor hemma (även om det bara har varit typ Mickis födelsedag och klassfesten, haha). Det är ändå två saker för mycket enligt mig. Men jag kommer ju snart hem (;
 
Jag vill också bara säga tack till dig Sebastian för all hjälp!:D Tack för dina långa meddelanden och dina guider av Australien (; Det känns mycket bättre när jag läser dem, då känns saker och ting inte lika jobbigt här. Det känns som att jag har en plan då (: så tuusen TACK!
 
Nej nu måste jag rycka upp mig lite och ta en dusch eller något. Klockan är snart över halv tre och det är fint väder så något måste jag ju hitta på idag innan vi ska gå ut. Kanske spelar lite gitarr eller något! Kram på er, hoppas ni har det fint (:
 
See you soon then,
B
 
Haha, bilbilderna är till pappis (; Det kryllar av lyxbilar här där jag bor. Det är de "rikas" kvarter ^^

Bästa dagen blev värsta dagen...

Rubriken syftar på igår. Jag gick ned på stan för att prata med ägaren, Sean, till det nya cafét, Buskers (stalkade stället hela dagen eftersom han aldrig var där) men tillslut fick jag prata med honom och han sa att jag skulle komma in imorgon och provjobba!:D så det blev ju en lyckad dag ändå! Förutom det som hände sen då..
Jag blev utelåst. Klockan var halv sju. Tash skulle tidigast komma hem runt nio och Rory runt elva.. Kul liv. Aldrig att jag skulle gå tillbaka till uni för att hämta nyckeln heller. Jag klarade knappt av att gå hem, sån jäkla skoskav jag hade. Plus att jag var tvungen att kissa. Och det började bli kallt.. Suck, min rygg var helt förstörd efter två tre timmar där ute..
Hur som helst så har jag inte ens kommit till den värsta delen av dagen.
Tash var jättesnäll när hon kom hem, fixade ett varmt fotbad till mig och lagade mat. Jag mådde ändå helt okej efter ett gott mål mat och några avsnitt av Glee. Eftersom jag skulle upp relativt tidigt idag (klockan nio, vilket är ganska tidigt för mig efter att ha gått upp när jag vill i en månad), så gick vi och la oss skapligt i tid. Precis innan vi gick och la oss så sa Tash att Mumford & Sons spelade i Adelaide då. Just i det ögonblicket hon sa det stod de på en scen närmare mig än någonsin förut. Så nära men så långt bort. Och vad gjorde jag? I ordning mig för att sova..
Tashs kompis Grace var och såg dem och det var så vi såg att de spelade här igår. Jag blev så himla ledsen att jag började gråta. Jag kände mig helt knäckt. Varför visste jag ingenting..jo för att jag var för lat/alltid glömmer bort att kolla när och var de skulle spela här i Oz.. Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle ha tid/vara i samma stad som dem när jag var här i Australien.. Idag känns det lite bättre eftersom Grace sa att biljetterna hade varit slutsålda i flera veckor (alltså var de redan slutsålda innan jag kom hit och det gör att jag har börjat acceptera att jag inte hade kunnat se dem igår även om jag visste om det för två och en halv vecka sedan när jag kom till Adelaide). Aja nog om igår och lite om idag istället!
 
Idag har jag varit och provjobbat på Buskers. Det gick riktigt bra tycker jag. Det var ganska roligt ändå. Roligt när man hade något att göra men ganska långtråkigt när allt jag kunde göra redan var gjort. Jag ska nog få komma in på fredag igen, kanske ett senare skift än det jag hade idag. Jag jobbade från 11 till 2 idag. Inte så långt pass men jag var ändå helt slut när jag gick till Tash på uni för att hämta nycklarna (så att jag slapp bli utelåst idag igen!!!!).
Jag kom hem runt fyra och sedan dess har jag bara suttit vid datorn, ätit lite och suttit vid datorn igen (;
Jag ska träffa två killar från Sverige imorn och ta en fika. Det ska bli kul. Så himla skönt att få prata med andra svenskar!! Jag såg att de går på Chalmers så jag tror vi kommer att ha en del att prata om förutom Australien! (;
Over and out, nu ska jag slänga mig i sängen och fortsätta läsa min dåliga bok jag köpte i en second hand affär. Jag måste läsa ut en bok när jag väl har börjat och nu är det bara 200 sidor kvar så snart klar! Sen ska jag nog läsa någon av böckerna Tash har tjatat om. Hon älskar Games of Thrones, jag får väl se om jag orkar börja på något sånt massivt läsande just nu.
Ey jag ska nominera världens bästa pappa till Pappa-Barn-Plan så att pappis och Flizen kan få åka till Disney Land i Paris! Just sayin'
Idag åker min familj till Spanien.. Snyft, vad jag kommer sakna er. Jag vet att vi egentligen kommer vara närmare varandra men kom igen, ni kommer vara på semester utan teknologin som stör er, ligga på stranden och äta supergod mat! Ni kommer inte tänka på mig den veckan.. haha! Jag kommer nog tänka på er desto mer.. ♥ Hoppas ni kommer ha det superbra, ni får försöka även fast inte jag är med (;
Love you guys!
 
See you soon then,
B
 

Efter regn kommer alltid solsken

Igår började jättebra, jag drog ned på stan och köpte en svart tröja så jag hade något att ta på mig idag. Det är måndag förmiddag hos mig nu. Jag borde vara på cafét och visa vad jag går för men istället sitter jag hemma.
Jag och Tash åkte ju till stranden igår, det var väldigt skönt fast jag hade solsting när vi skulle gå hem.. Jag kommer dööö när det är sommar här. Tash tycker inte ens att det är varmt nu (27 grader igår)! Herregud.. Iaf så hade jag ett missat samtal och ett meddelande. Jag kände inte igen numret (=det var inte något av de numrena från caféerna som hade ringt mig förut) så jag lyssnade på meddelandet. Det var Peter. Han sa att de tyvärr redan hade anställt någon så det fanns ingen anledning för mig att komma in imorgon men han skulle spara mitt CV ifall det var något. Jag blev lite förvånad eller snarare chockad. Jag som såg fram emot det så mycket. Att gå upp tidigt och göra någonting av min dag, något annat än bara gå runt på stan eller ta en promenad runt ån. Aja jag har ju iaf jobbintervjun på torsdag (vilken jag kunde ha gått på idag istället, nu kanske de också hinner anställa någon..).
Tash märkte nog på mig att jag var ganska nedstämd på vägen hem..så när vi gick förbi det första cafét på huvudgatan stannade hon och pratade med ägaren (hennes kompis) och frågade hur allt gick och blablabla och sedan frågade hon om han behövde mer hjälp nu inför sommaren och så presenterade hon mig! Det slutade med att han sa att han vill prata med mig den här veckan. Jag kunde komma in imorgon, på tisdag eller på onsdag vid lunch ungefär så skulle vi prata lite. Så som jag sa förra gången, det kommer aldrig något ont utan något gott (;
 
Jag ringde också och försökte få tag på mamma igår. Jag ringde till Cayenne massa gånger (jag kom på att det var söndag igår så de var ju lediga allihopa), hennes mobil (fast jag vet att hon aldrig svarar på den så jag förstår inte varför pappa envisas med att ge henne en ny telefon en gång i halvåret) och hem. Ringde nog en tre-fyra gånger hem men ingen svarade. Det slutade med att jag la mig i sängen för att lägga mig istället och då ringde de upp. Jag berättade vad som hade hänt och mamma peppade mig som vanligt (: jag hörde pappa i bakgrunden och resten av familjen (=Iza, moster, Necko och Hanna (Mickis var på praktik)). Pappa pratade om Max och la upp en bild åt mig på fb sen ((: Jag saknar dem så himla mycket men jag vet att de har det bra där hemma. De ska ju snart åka på semester! Haha, jag avslutade samtalet med att hälsa dem att de skulle ha en så bra semester det bara går! Och mamma svarar med "jaha Det, ja men det är ju långt kvar" "jaja, men vi kanske inte hinner höras något mer innan ni åker" "johoo då, det är ju flera dagar kvar. Vi hinner höras många gånger älskling". Hahah, du är så söt mamma! Åh ja om du säger det så (;
 
Nej nu ska jag gå och byta om och dra ner på stan. Klockan är ca kvart över tio här nu och jag åt frukost för en timme sedan ute på baksidan i solskenet (: Det ska bli lika varmt som igår. Hela veckan ska det faktiskt vara fint väder här. Får se om jag överlever (;
Kram på er alla ♥
 
See you soon then,
B
 

IKEA!!

Oh such a beautiful day! 
Iiiiiiiiiieeeeeh!!! Idag har jag och Tash varit på IKEA!! Tror ni jag kände mig hemma eller? (; Haha, åh! Fast det fick mig att sakna hemma ännu mer.. Måste säga att allt är verkligen dyrare här i Australien. En bulle kostar ju typ 5kr hemma men här kosta en bulle runt 15 spänn! Så var det typ med allt..dubbelt så dyrt minst. Det enda jag köpte var ett par rosa tofflor, haha!:D Aa och sen köpte jag blåbär- och hallonsylt, diam, gott & blandat, munk, glass, köttbullar och mos med lingonsylt och brunsås! ♥ Tash köpte pepparkakor! OMG vad gott allt smakar! Egentligen tror jag inte att det var så himla gott (köttbullarna var fan de värsta köttbullarna jag har ätit, de var typ kokta och göschiga..uuäk!) men allt är så associerat med hemma och det ökar mitt välmående med 100+ minst!! Jag som alltid har trott att jag ville flytta från Sverige så fort jag fick en möjlighet och skaffa familj och allt någon annanstans. Så kan jag ju säga att jag inte känner nu iaf! Med allt gott kommer något ont och vice versa! (; 
Jag skulle sakna maten, språket och alla människor för mycket. Men allt kan ju alltid ändras igen så man ska aldrig säga aldrig.
Åh aa just det! Jag kan ju säga att jag har träffat på fler serber här i Adelaide än svenskar. Jag hör någon prata serbiska minst en gång per dag och idag var första gången jag hörde någon svensk här! 
Hm ja, något mer speciellt hände väl inte på IKEA direkt.. ni vet ju alla vad som finns där så känns inte som att jag behöver dra igenom katalogen, haha!
Oh..när vi nästan var hemma igen så gick IKEA-påsen sönder och min sylt ramlade ut och gick sönder. Tror ni jag blev ledsen eller? :(( började nästan grina mitt på gatan. Det var Tash som höll i påsen så jag lägger skulden på henne (även om det nog var mitt fel minst lika mycket eftersom jag lyckades sparka till påsen flera gånger när vi gick hem, eh hehe) men iaf så tog vi upp burken och gick hem. Jag lyckades spara nästan all sylt (jag hoppas den är ätlig och att jag inte får glasbitar i halsen *gulp*).
Jag måste bara tillägga att Tash köpte ett paket vanliga pepparkakor och ett paket med apelsinsmak. Jag provade just de sistnämda och de hade verkligen konstig smak. Tänk er Marabou med apelsinkrokant fast i en pepparkaka. Ungefär så var smaken. De var inte äckliga men de smakade inte jul som de ska! Jag håller mig till de vanliga (;
 
Ja just ja! Jag måste ju uppdatera er angående jobbet och det. Hela torsdagen gick jag och väntade på samtalet från Peter (jag stoppade till och med ner mobilen i byxlinningen när jag var ute och sprang så att jag var säker på att jag skulle känna om det ringde!!) men det kom aldrig något samtal. Jag var ganska ledsen resten av den dagen. Eller inte ledsen, mer besviken bara. Jag kollade också på de nya avsnitten av greys och blev ännu mer deprimerad. Sedan gick jag ner till uni för att möta Tash för vi skulle på någon spelning som några från hennes klass skulle uppträda på. Det var kul förutom att jag hade världens huvudvärk (tror jag börjar bli helt blind på ena ögat asså..öh). Thank God så var det inte jazz de sjöng. Fy farao vad jag hatar jazz säger jag bara. USCH! Och Tash går och sjunger på jobbiga jazzlåtar hela tiden. Hon vet att jag inte tycker om det och jag vet att hon måste öva till hennes final exams så vi har någon slags agreement om att hon övar när jag inte är i samma run (oftast), så det funkar för nu iaf (;
Sedan kom fredag och jag tänkte gå ner på stan till cafét igen och prata in mig lite. Det behövdes dock inte för jag fick ett samtal runt halv nio - nio någon gång från Peter!!!:D Han bad om ursäkt för att han glömde ringa igår och frågade om jag fortfarande var intresserad. KLART jag är svarade jag! (hehe) så jag ska dit på måndag klockan åtta, klädd i helsvart (: Ett litet problem är dock att jag inte har någon svart tröja (förutom en som jag fick av Jessica som det står "I'm bad, who's bad?" på över hela), inga svarta skor (men jag fick låna ett par av Tash som tur nog passade) och mina svarta byxor (mina favoriter) sprack för några dagar sedan.. HAHAH!! Ironiskt eller vad!? Men det löser sig, det gör det alltid (mitt nya svar på allt). 
Efter jag fått det samtalet tog jag det lugnt och kollade på nyaste avsnittet av Hart of Dixie och sedan säsongspreimären på VAMPIRE DIARIES!!!! hihi ^^ Jag måste dock säga att jag hade lite för höga förväntningar (men vem har inte det när det slutar så jäkla spännande och sedan har uppehåll i fem månader). 
Sedan gick jag ned på stan och åt lunch. Jag satte min telefon på ljudlöst så att jag inte skulle störas av någon uppdatering eller något annat. Så när jag hade ätit upp hälften av maten märkte jag att den blinkade för notering så jag tog upp den och då såg jag att jag hade ett missat samta, säkert Tash tänkte jag och öppnade samtalsloggen. Det var ett okänt australienskt nummer. Jag tänkte Vem kan det vara som ringer mig här? På mitt australienska nummer? Öh.. (haha är jag trög eller vad!? Jag har gått runt i hela stan och lämnat ut mitt CV med mina kontaktuppgifter på så att jag förhoppningsvis ska kunna få ett jobb och så undrar jag hur någon har fått mitt nummer och varför de ringer mig? Trög!) Jag ringde upp men det var upptaget. Strax efter jag har lagt på så ringer det igen och jag svarar. Det är tydligen något annat café som vill att jag ska komma på arbetsintervju på måndag. Eh..måndag? Det är den enda dagen på hela veckan jag inte kan säger jag. Snäll som han är så säger han att jag kan komma 11.30 på torsdag så nu har jag både en jobbprovdag och en arbetsintervju!:D Life is good baby!
Haha, det visade sig lite senare att caféerna ligger i samma hus och inte nog med det, på samma våning också. Som om inte det vore jobbigt nog så ligger det bara en, japp you heard me, en enda liten juicebar mellan dem.. haha! Varför händer sånt alltid mig? Jag ska alltså provjobba och gå på arbetsintervju för två rivaler samma vecka x) Men det blir nog inget problem. Som sagt har jag ju inte fått något av jobben än så inget att vara orolig över förrän problemet väl uppstår och det behöver ju inte bli något problem. Det absolut optimala skulle ju vara om jag fick jobb på båda. Fatta vad lätt att springa över till det andra stället för nästa skift liksom (; soft det skulle va! 
 
Jag har nog inte så mycket mer att berätta.. Pratade nyss i telefon med Mickis. Hon hade lunch på sin praktik nu. De fick tydligen glass idag (; Idag ska de ha kalas för henne där hemma. Jag finns med här och firar dig älskling! Jag själv har ju iaf fikat för hela tjocka släkten idag (a), känner mig rätt nöjd med min insats liksom (;
Iza ringde mig för några timmar sedan också. Det var morgon hos henne då och kväll hos mig. Hon tycker det är så konstigt och undrade om inte jag blir förvirrad av det, haha den ungen är ju för söt! :*
Jag pratade med både mamma och pappa igår (: jag gillar att de ska åka till Spanien på tisdag och när jag säger att de ska ha det så kul och allt så säger båda två: "äsch, det är ju inte förrän på tisdag!" "Ja, det är bara tre dagar kvar" "Ja men det är ju jättelångt, vi har inte ens börjat packa, köpt det vi behöver eller skrivit ut biljetterna". HAHAH, alltid vi! (eller ja nu blir det ju "ni" eftersom jag inte är där).
Saknar min family! Ni får ha det bäst idag på kalaset, puss älskar er!
Imorgon ska jag gå ner på stan och leta efter någon svart tröja, hittar jag ingen får jag väl rota fram någon från Tash så länge. Sedan ska vi åka till stranden tillsammans denna gången! Så då behöver jag inte känna mig så ensam (; Det ska bli 27 grader imorgon tror jag (: lagom, hehe ^^
 
See you soon then,
B
 
splasch! och där ramlade min sylt ut...
 
 
 

Snakebite!

Hello again my friends!
Idag är jag på ett strålande humör!:D Min dag började dock lamt (minst sagt) med att jag väckte Tash som försov sig nu igen, haha. Sedan drog jag mig i sängen ett tag och när jag väl tog mig i kragen och gick upp för att äta frukost bäddade jag ner mig och kollade på två och en halv film. hehe! Älskar Ensam Hemma! ((((:
Efter några slöa timmar gick jag och gjorde mig i ordning. Jag tänkte extra mycket på vad jag tog på mig eftersom jag ville se proper ut när jag skulle ut och söka jobb nu igen! Det blev en transparent blå skjorta med en svart tröja över och nötta jeans. Såklart spöregnade det ju idag när jag behövde se iaf lite normal ut, men men.
Tash tipsade mig igår om att de sökte någon i en skoaffär nere i Rundle Mall (stan) så det var främst dit jag tänkte gå. När jag väl kom fram så såg jag att jag redan hade varit inne i den affären och lämnat mitt CV men äsch, jag lämnade ett till! Bättre ett för mycket än ett för lite, right. Skoaffären låg hur som helst i anslutning till Central Plaza så jag fortsatte att gå och lämna mitt CV där. På den nedersta våningen så hade de massa matställen och några affärer och där sökte jag på ett café men han som jobbade där bad mig komma tillbaka om en kvart för då skulle ägaren vara där. Så det gjorde jag och när jag kom tillbaka så fick jag ett möte med ägaren som hette Peter. Han var jättetrevlig och sa att han skulle prata med sin kompanjon och ringa upp mig imorgon. Han frågade redan nu om jag kunde tänka mig att prova och jobba där på måndag!!:D Hur glad blev jag inte då?? SÅHÄR GLAD!! haha, självklart tog jag ju allt med lugn och tackade ja med ett leende. Who am I kidding!? hehe, så som det ser ut nu så kanske jag kommer få ett jobb inom den närmsta framtiden! MEN, man kan ju inte nöja sig med ett kanske så jag fortsatte att söka lite och när jag kom upp till andra våningen så gick jag in i en affär med massa krämer och grejer. Jag hade inte tänkt att gå in där alls eftersom jag tänkte att det säkert skulle lukta massor där inne (och jag är ju allergisk mot parfym, hårspray, blommor och andra starka dofter) men det luktade ingenting där inne!:D Tyvärr hade hon som ägde den butiken redan anställt någon till jul :( men hon sa att hon kunde ta mitt CV ändå för att hon tyckte jag var så trevlig och hade "such a lovely face" (haha) och så tyckte hon att jag såg ut som en "fast learner". GREAT! Hon vad jättesöt, så himla charmig och framåt kvinna (: Hoppas hon ringer in mig någon gång.
 
Jag pratade nyss med mamma i telefon också. Först ringde jag till hennes mobil men där svara hon ju inte som vanligt.. Så jag prövade till Cayenne och då svarade hon. Haha, hon bara "Var det du som ringde mig nyss på mobilen?"
"Ja?"
"Jaha, hehe..jag trodde det var någon konstig telefonförsäljare så jag svarade inte."
Haha, TACK mamma (;
Det var kul att prata med dig iaf (: kommer sakna er när ni åker till Spanien, vem ska jag då få världens längsta meddelanden från på fb? :* Men det är ju bara åtta dagar, jag antar att jag klarar mig (jag hoppas det iaf) ^^
 
Igår tog jag en power walk ner till stan längs floden igen. Jag stannade vid Café Pop Eye och sprang upp och ned för trapporna tjugo gånger, hehe. Jag var helt död när jag kom ned igen. Eftersom jag gick ut innan jag hade ätit någon frukost var jag skithungrig och sugen på ALLT onyttigt man kan tänka sig så det slutade med att jag gick till Woolworths och köpte pringles, ett paket kakor med chokladbitar i, en låda med Honey roasted Cashewnötter och några äpplen (var ju tvungen att ha något nyttigt - fast jag tänkte bara att det fanns mycket vätska i äpplena, hehe). Hur som helst det jag skulle komma till var inte vilken jäkla tjockis jag är utan det som hände på hemvägen. Wait for it.... wait for it.. oooohhhh...jag såg en ORM!!! (och nej jag blev inte biten som rubriken antyder). Men jag såg en orm. Den låg i gräset mindre än två decimeter från min fot. Tror ni jag dog eller?!
Jag hörde något prassla och blev lite skraj för att jag vet att det finns många farliga djur här (man ser dock typ inga alls) men jag tänkte att det är säkert inget, precis som det inte brukar vara något farligt. Men fyfan när jag kollade ner alltså! Den var grå-svart och mycket tjockare än en falukorv, ca 2 m lång! Det är fan en stor orm mot de jag har sett borta på gärdet där hemma. Och tror ni jag gjorde som alla har lärt mig här nere eller? På the Melbourne show så sa de att man ska stå blickstilla om man träffar på en orm och sedan backa supersakta eller vänta tills ormen ringlar iväg och Tash har tjatat om samma sak forever! Ja självklart stod jag ju kvar och väntade på att ormen skulle "ringla iväg". Öh ehneeeej! Jag SPRANG, sprang iväg långt därifrån och kollade aldrig bakåt, hehe. Kändes inte som att jag riktigt tagit åt mig av vad alla sagt åt mig (a) Men hur som helst så blev jag iaf inte biten!:D
 
Åh just ja! I måndags var det ju Mickis födelsedag!! Jag var så ledsen att jag inte kunde vara hemma på hennes födelsedag (särskilt eftersom jag lovade henne det både förra året och året innan det eftersom jag missade hennes födelsedagar då och även för att det var hennes 18-års dag). Jag fick iaf prata med henne på Skype. Stackarn, hon fick gå upp runt halv sex på morgonen för att prata med mig eftersom hon hade praktik. Jag var iaf glad att jag fick följa med på henne på hennes morgonrutin, hehe. Åh så fick jag säga hej till Iza och Max!:D Hahah, lilla Iza som fortfarande tyckte att det var natt borta hos henne. Så söt!
Hur som helst så ger jag Mickis en resa när jag kommer hem. Då ska hon få välja vart hon vill åka och så kör vi! Det ska bli så kul. Jag har upptäckt att saker jag tyckte verkade långt ifrån eller på något sätt verkade oåtkomliga innan jag åkte ned hit till Australien verkar väldigt nära nu. Eller just nu verkar de ju långt bort men när jag tänker på hemma så känns det nära. (: Världen känns liten nu och jag tänker uppleva och njuta av allt.
Någon plats tänker jag uppleva och njuta av med bara min syster och bästa vän. ♥ Det ser jag fram emot.
 
Igår var det fyra veckor sedan jag åkte hemifrån. Imorgon är det en månad sedan jag åkte hemifrån.
Imorgon har även vampire diaries säsongspremiär!!!! Jag dör. Åh!
Något annat jag dör av är mina älsklingar MUMFORD & SONS nya album. Jag har väntat TRE jäkla år på att de skulle släppa sitt nästa album, haha, och äntligen har de gjort det!:D Jag blir dock trött/ledsen på att de är i "mode" just nu.. Sådana som inte riktigt förstår sig på deras musik men lyssnar på dem för att de är "inne" just nu, ni borde inte få lyssna på dem. Man måste älska dem med hela sitt hjärta och sin själ. Då är man en lämplig lyssnare. Det är sådana som mig som kan få lyssna på dem. De är mina ♥   Börjar man spela dem på radion så dör jag... De är inte radiomusik. De är inte till för att lyssnas sönder av allmänheten utan för att ge varje enskild individ ångest i hjärtat efter att ha lyssnat på en låt med dem.
Haha nu börjar jag låta som någon värsta emo här men ni fattar grejen. punkt slut.
 
Nu kom Tash hem så jag ska prata lite med henne.
 
See you soon then,
B
 
Här bor jag:
 
 
 
 
 
Tjena dubbelhaka..
Strömmen gick så jag skrev ned ännu en liten del av min personliga bibel ♥
 

Pubcrawl

Fredag! Yeahy.
Dagen började med att jag skulle ta en jogginrunda till mataffären här i Hackney. Det tar ca en kvart-tjugo minuter att gå dit men för mig tog det 1h och 27 minuter att springa/gå/power walk'a/stå stilla..dit. Jag suger verkligen på att hitta, mitt orienteringssinne är obefintligt. Till att börja med kan jag ju säga att jag sprang åt fel håll.. (såhär i efterhand är jag ju inte direkt förvånad. Sånt här händer alltid mig). Jag kom iaf fram tillslut och då bestämde jag mig för att ge mig själv en belöning så jag köpte en påse med munkar, hehe. De kostade $2 och gissa vad? När jag skulle gå hem så såg jag en kundvagn på parkeringen så jag lämnade tillbaka den och poff så hade jag mina $2 igen! Life is good baby.
Ja som sagt så var fredag = pubcrawl. Jag kom hem, duschade, kollade på Hart of Dixie och sen fixade jag mig, tryckte i mig en till munk och sen gick jag till uni för att träffa Tash och få min tröja (som för övrigt hade världens fulaste färg men det var iaf lätt att hitta alla från the jazzcourse).
Jag hade träffat många av Tashs klasskompisar på Jazz singer's night i onsdags, inte för att jag kom ihåg allas namn men några kom jag iaf ihåg. Resten av kvällen är inte riktigt klar. Jag vet att jag bara köpte en drink under hela kvällen men drack 12 plus eh några shots. Alla bjöd mig för att jag var Tash's friend, the swedish girl. Jag kan ju säga att jag inte mådde super i fredags natt eller igår.. Jag hade kul, det minns jag. Jag kommer även ihåg att jag somnade på en toalett och att bartendern kom och hjälpte mig ut när de stängde. Då hade jag ett antal missade samtal från Tash. Värre än så var det inte..tror jag. Visst kommer jag ihåg mer än så men det håller jag nog för mig själv. Vi tog en taxi hem och Tash stoppade mig i säng.
Lördagen gick ganska fort. Jag sov till elva-tolv något. Sedan fortsatte jag och Tash vårt greys-maraton och kollade klart på hela åttonde säsongen. Vi beställde mat, jag tog en kebabrulle. Så jäkla gott! Bakismat är så underbart. Vi gick och la oss klockan sju på morgonen. Aa just ja, det var i natt vi ställde om klockan så den var bara sex efter att vi hade ändrat den.
Hur som helst så var planen att vi skulle åka till IKEA idag (söndag). De öppnade klockan nio vilket innebar att vi kunde sova i 2.5h om vi skulle vara där när de öppnade. Visst tänkte jag igår. Fan heller tänkte jag idag. Så det blev ännu en slappdag hemma. Tash sa att vi kan åka till IKEA nästa helg. Det vill jag verkligen göra. Jag ska söka jobb där också. Det skulle vara kul och gott att äta svensk mat varje dag, hehe (;
Så idag har vi ätit upp alla munkar och kollat på HIMYM. Grymt slapp dag.
Nu ska jag slänga mig i duschen och efter det försöka få i mig lite käk.
 
See you soon then,
B
 
Kan tänka mig att det var såhär jag såg allt..
Hang over sucks.

The beach

I torsdags så åkte jag till stranden! Det var trettio grader redan innan jag kom ner dit. Jag var tvungen att ta spårvagnen ner (vilket tog en evighet eftersom spårvagnarna tom är söligare än tågen, tro det eller ej). Jag köpte två små minipizzor och en burk med kanderade cashewnötter (omg vad gott det var!!).
Vattnet var dock skitkallt, haha! Jag förstår inte hur folk kunde bada eller jo det gör jag väl eftersom jag själv också badade hehe. Efter att ha gått i till knäna så hade jag ingen känsel alls i fötterna, skönt. Nej men efter att resten av kroppen hade domnat av så var det väl okej antar jag. Det var så himla varmt i solen så man behövde verkligen svalka av sig.
Jag hade med mig en bok som jag läste lite i, sedan slumrade jag till en stund. Tyvärr vaknade jag på ett förfäligt sätt. Jäkla unge.
Det sprang förbi en liten unge precis vid mig. Han sprang så nära så att han tog ett kliv på min väska och skvätte upp hur mycket sand som helst. På mig!! Hela min rygg, halva ansiktet, huvudet, håret, ögonen, örat..min bok, mina solglasögon, min solkräm. Till och med i min väska kom det sand. Förbannade unge var allt jag tänkte och så svor jag högt som satan på svenska. Kände att jag fick en del blickar efter det så då bestämde jag mig för att packa ihop och dra vidare. Aa och då ramlade halva min bok isär, suuug! 
Jag gick upp på piren (den var aslång) och gick för att kolla på dem som vågade hoppa från den och dem som fiskade på andra sidan.
På vägen tillbaka till stranden så gick det två killar bakom mig. De bara: åh är du verkligen från Sverige? (det står "I ♥ Sweden" på min väska) och jag sa ja. Då säger den ena av dem: Coolt våra förädrar är också från Sverige, jag gav honom en skeptisk blick och han fortsätter med: eller ja hans föräldrar är iaf därifrån och vi bor hos våra farföräldrar. Haha, tror de verkligen att en sån dålig replik ska leda någonstans? De kunde inte svara på var i Sverige föräldrarna bodde eller varför de var där.. Killar är så himla tröga. Jag sa bara "really?!" och gick därifrån.
 
Jag fortsätter lite senare och berättar hur allt gick i helgen (eller det jag kommer ihåg av helgen iaf haha).
 
See you soon then,
B
 

Adelaide

Hej igen! Känner att det var ett tag sedan jag skrev någonting här. Får väl fortsätta där jag senast slutade.
 
Jag och Tash åkte tåg från Ararat till Adelaide i lördags. Det gick förskräckligt sakta..inget X2000 här inte! Kändes som jag kunde jogga om tåget vissa sunder (de flesta)..
Även fast tåget gick vid halv ett (var försenat nästan en timme..) så var det sent när vi kom fram. Inte så mycket mer att göra än att äta lite och sedan gå och lägga sig. Sedan kom söndag och jag var helt slut! Det vi gjorde då var att ta en power walk till affären för att köpa lite mat! Jag kollade runt lite på alla fina hus (det kryllar verkligen av äldre byggnader här i Australien, lucky me!). När vi kom tillbaka hem så kollade vi på greys!! Vi glodde på hela säsong sju, hehe! Love that show. Det var den dagen haha.
I måndags var det public holiday så Tash var ledig vilket var bra för mig för jag hade inte lärt mig att hitta någonstans än. Hon var ändå tvungen att gå till uni och plugga för att de hade någon uppgift till idag (onsdag). Det innebar att jag fick utforska stan på egen hand trots allt. Eftersom det var public holiday hade inte allt öppet och det som hade öppet stängde tidigare. Åh just ja! Innan jag kom ner till stan så gick jag till ett museum som låg på vägen dit. Det var om emigrationen till Australien från 1800-talet och framåt. Väldigt intressant, det stod en hel del om svenskar där. Det var kul att läsa och sedan kolla på deras gamla kläder och allt (:
När jag hade gått på stan ett tag (och hittat två sorters plockgodis vi har där hemma, snacka om att jag blev lycklig!!) så mötte jag Tash och vi gick hem (egentligen skulle vi handla mat så vi tog spårvagnen till andra sidan stan, det var skitkallt, men inget var öppet så vi fick åka tillbaka och sedan gå tillbaka hem utan någon mat. Vi åt nudlar och rostade mackor). När vi var hemma så började vi kolla på säsong åtta av greys!
 
Tisdag. Igår. Då gick jag och sökte jobb överallt! Verkligen överallt, gata upp och gata ner. Jag var ganska nervös först. Jag visste inte vart jag skulle gå in och börja. Jag hade dock tur. I första butiken jag gick in i så tog de mitt CV direkt och då kändes det mycket bättre. När första steget var avklarat körde jag bara på. Åh jag gillade en kille/man jättemycket. Han hade ett fik mitt på stan. Han var så himla trevlig och go, tyckte jag hade jättebra engelska. Han hörde inte ens att jag inte var från Australien förrän jag sa det!:D Tyvärr sökte han bara en kock (och ja de skillsen har ju inte jag. Baka kan jag men laga mat är så himla tråkigt) men han skickade mig vidare till hans kompis café för tydligen sökte han någon. Hans kompis fik låg aslångt bort men han ritade en karta åt mig så att jag skulle hitta och det gjorde jag! (Haha otroligt bra gjort med tanke på att jag har gått vilse hemma i stan..). Det var väldigt fint väder igår, över 20 grader tror jag. Idag var det ännu varmare! Jag var väldigt trött imorse, alla sena greyskvällar tog tillslut ut sin rätt. Åhh, jag pratade med mamma, pappa, mickis, iza och frida på skype igår!! Det kändes så himla skönt att ha min familj samlad där hemma och kunna prata med dem som om jag själv var där. Jag älskar er pluttisar! ♥
Iaf så hade jag tänkt att ta en promenad eller en joggingtur imorse men jag orkade inte gå upp ur sängen förrän strax innan tolv. Då var det 26 grader redan! Jag tvingade mig själv ut och sprang nästan 3km innan jag började se svarta prickar och knappt kunde andas. Så jäkla varmt, jag dog av uttorkning! Jag stannade vid ån och åt mitt äpple jag hade med mig (tack gode gud för att jag iaf tog med mig någonting med vätska i annars hade jag svimmat på fläcken). Jag antar att jag inte är van med sådan här värme. Jag känner mig inte förberedd. Alla andra sprang jättesnabbt och jättelångt. Det slutade iaf med att jag vilade en stund i gräset och strechade samtidigt sedan gick jag hem igen.
 
Jag har ätit, duschat, kollat på himym, tvättat mina kläder, packat upp allt från min dumma resväska (som för övrigt suger, jag måste verkligen köpa en ny) och nu ska jag gå och träffa Tash vid uni (kort för university). Vi ska gå och äta och sedan ska vi på Jazz singer's night.
Ska försöka att uppdatera lite oftare (eftersom jag har fått klagomål från flera håll, haha).
 
See you soon then,
B