Juldagen

Yes, nu är även denna dag över. Jag blev väckt vid sex, halv sju någon gång (vilket innebar att jag var skapligt trött) av ungarna för de ville att jag skulle komma och öppna paket med dem (:
Jag fick en handduk med Australiens flagga på och en boomerang!:D måste pröva den imorn ^^ hihi
Alla blev jätteglada för mina julklappar så det känns ju bra (:
Jag pratade även med Mickis, mamma, pappa och Linnéa idag (:
Vi åt pannkakor till frukost. Stek till sen lunch och sedan massa onyttiga efterrätter!:D Jag var inte så förtjust i deras pudding (uuek) eller någon annan röra med sockerkaka, jell-o, vaniljkräm och grädde men pavlovan gillade jag! Det var en liten marängbotten med grädde, frukt och bär på. Supergott!:D
Det var typ det som hände under dagen, inte så händelserik men precis lagom för mig. Jag lekte med barnen med deras nya julklappar mestadels av dagen. Efter efterrätterna så fick jag lite ont i magen av all laktos så jag gick in på mitt rum för att vila lite. Då passade jag på att kolla på sista avsnittet av julkalendern och låg med mina hörlurar. Det var meningen att vi skulle åka till en av Sues vänner och spela cricket (tydligen värsta traditionen att man gör det här på julafton, eller juldagen då..) men de åkte utan mig.. :( När jag kom ut från mitt rum så var alla borta. Först tänkte jag bara nej de har ju inte lämnat mig här på julafton liksom! Men uppenbarligen..
Så jag blev ganska ledsen när jag förstod att de faktiskt hade åkt utan mig, så nu när jag tänker på min julafton här är det med vemod :(
Jag både ringde och smsade Sue men hon svarade inte förrän typ en timme senare. Då skrev hon att hon knackade på men eftersom jag inte svarade trodde hon att jag hade somnat. -.- Hon skrev att hon kunde hämta mig men de hade redan spelat cricket så kände inte för att åka dit och bara sitta och lyssna/prata hela kvällen (klockan är halv tolv här, de har varit borta i typ sex timmar redan och verkar ju inte komma hem än på ett tag) så jag sa att jag kunde stanna kvar hemma. Jag hade ändå ont i magen..
Så är lite nedstämd nu men aa vad ska man göra liksom. Det har hur som helst varit en annorlunda jul. Varmt och jäkligt ute men har typ gått ut en gång idag för att ställa in en av efterrätterna i kylen där ute haha.. AC'n har varit på hela dagen så det är ju skönt. 
Imorgon natt åker jag upp till Cairns. Jag ska förmodligen gå på bio med Luisa och Taylor innan jag åker imorn. Vi ska gå på Les Misérables. Varje gång jag tänker eller hör något ut den så tänker jag på frugan (Evelina) ♥
Det blir sista gången jag träffar Luisa innan hon åker tillbaka till Tyskland isf.. :/ Alla bara åker hem, blir ledsen av det :(
Ah och just ja! Jag har börjat läsa Fifty shades of grey, som alla andra.. Asså boken är ju helt störd! Det är typ soft porn hela jäkla boken. Jag har inte ens läst halva och börjar redan tröttna på skiten.. Får väl se om jag ens orkar läsa ut den. Fattar inte varför alla är så jäkla besatta av dem?! Kanske läser ut den i brist på annat att göra i Cairns. 
Hur som helst..nu ska jag sova (: 
Hoppas ni alla hade en bra julafton med massor av kärlek, julklappar, julmat, godis och annat som hör julen till! ♥
 
Det blir nog inget mer inlägg innan Cairns så tar med en liten bok eller något som jag kan skriva i när jag är där (om jag inte glömmer det såklart..vilket jag säkert gör, haha!)
 
See you soon then, 
B
 
 

JULAFTON

Yep, you heard me! It's Christmas Eve!! Julafton ♥
Tekniskt sett så är det redan Christmas Day här men sak samma. Det är fortfarande julafton borta hos er och min blogg går efter svensk tid så (;
 
Jag har pratat med hela min familj där hemma. Alla är hemma hos oss och firar. Vi kollade på Kalle tillsammans. Eller jag kollade här på youtube samtidigt som jag pratade med dem när de kollade där hemma. Det kändes lite som att vi var tillsammans iaf. 
Jag har även pratat med Frida, Evelina och Jessica. God Jul till er, alla mina vänner! ♥ 
Klockan är tio över två så jag ska upp om sisådär fyra-fem timmar.. Men det gör inget. Jag är glad ändå (vi får väl se vad jag säger imorn haha..) Jag har ju fått prata med min familj så det värmer mitt kalla svenska hjärta (; 
Lite trisst, det har börjat regna här nu. Började igår och ska hålla på hela veckan. Så ingen solig jul för mig :/ och så är det tråkigt just eftersom jag ska åka upp till Cairns ju.. Men men..sånt man får ta antar jag. 
Jag är för trött för att skriva något mer nu..
Åh just ja, Kallen kom in till mig för typ fyrtio minuter sedan och bara; WAOW!! Tomten har varit här nu!! Åh så himla söt. Jag önskar att jag var liten och fortfarande trodde på tomten. Livet var så lätt då (: 
 
GOD JUL på er mina fina kära och älskade vänner ♥
 
See you soon then,
B
 


Klarade mig undan jordens undergång

Ja nu har det gått några dagar igen. Bara två dagar kvar för er där hemma tills det är julafton och tre för mig.
Om jag tänker på vad min familj gör där hemma så saknar jag julen jättemycket men när jag är här så känns det inte som jul så på det sättet känns det inte som att jag missar det.. Svårt att förklara men man får ju inte precis rätta julkänslan här när man går i flipflop och solbrillor och lyssnar på julsånger i 35 grader.. 
 
Jag har bokat min resa upp till Cairns nu. Jag åker på onsdag natt och är alltså framme den 27:e på morgonen. Jag kommer fira nyår där uppe, själv. Eller ja det är ju en stor stad så jag kommer ju inte precis vara själv men ensam..Jag är inte så orolig ändå, är säker på att jag hittar folk där uppe som jag kan umgås med! (:
När jag är där uppe så har jag tänkt gå till en resebyrå så de kan hjälpa mig att boka det jag vill göra i Cairns och sedan resten av Australien. 
Jag har tagit kontakt med mitt flygbolag och sagt att jag vill ändra min biljett till: från Sydney till Auckland och sedan vidare till Thailand. Min plan är att börja resa från familjen i början av februari sedan kör jag östkusten på 3-5 veckor. Nya Zealand på ungefär 2 veckor och sedan Thailand på 3-4 veckor. Detta borde innebära att jag kommer hem någon gång i april. Det känns skönt. För jag vill verkligen vara hemma i maj. Det är så mycket som händer den månaden som jag inte vill missa. Jag är lite ledsen över att jag missar min morbrors 40års dag och min mosters 50års dag men det finns inte så mycket jag kan göra åt det.. :/ får fira dem när jag kommer hem (: och då vill jag även baka lussekatter, pepparkakor, knäck och allt annat som hör julen till! 
Jag gjorde lussekatter med ungarna för några dagar sedan men det var fan de äckligaste lussekatter jag någonsin har smakat. Det smakade inte ens normalt. För det första så köpte Sue inte riktig saffran för hon tyckte det var för dyrt så jag fick någon imitationspulver (som varken luktade eller smakade saffran, det enda det gjorde var att färga degen gul), Sedan var jag tvungen att använda mig av glutenfritt mjöl, vilket resulterade i att det inte blev en bulldeg utan en torr och hård kaksmet istället.. så det gick inte ens att rulla de jävlarna!! Hur som helst, de var skitfula och skitäckliga! hahah... inte nog med det, familjen tyckte de var goda! Förstår mig inte på dem, haha (;
 
Vad har jag mer gjort den här veckan?  
I måndags var vi på en playdate hos en familj med två tvillingtjejer och en pojke i samma ålder som mina barn. I tisdags åkte vi till bibblan med Laura och hennes ungar. Sedan på kvällen gick vi på bio (det var gratis för att det är sommarlov här..). I onsdags bakade vi och sedan på kvällen åkte jag till Laura för det var hennes födelsedag. 21 år gammal nu! Taylor och Luisa var också där. Vi hade en trevlig tjejkväll med mat, dricka och tårta! ^^ I torsdags hade jag bara Kallen för Millie var på dagis. Så vi åkte till ett av shoppingcentrena där vi träffade de andra aupairerna och tog en bild med tomten. Sedan åkte vi hem och vilade lite och jag lagade mat (som alla andra dagar..) Sedan åkte jag, barnen och Sue ner till stranden där de hade en julmarknad. Eller..den heter "Stable at the Strand" och de har mer eller mindre byggt upp en liten by från Jesus födelse. De hade kameler, kor, får, kycklingar, stånd där de bakade bröd, fiskade, flätade korgar, gjorde lerkrukor och allt annat man nu kan tänka sig fanns där. Det var jättemycket folk och jag tyckte det var väldigt kul faktiskt! (: 
 
Sedan kom fredag och jag var ledig!:D Jag åkte till the Strand med Luisa och Taylor. Vi solade, badade och pratade ett tag. Det var trevligt. Skönt att komma ut lite och särskilt utan barn. Det har varit en busy vecka men samtidigt är det skönt att ha saker att göra, då går tiden fortare (: 
Idag är det alltså lördag för mig (och ja tro det eller ej men jag klarade mig undan jordens undergång!) ...
Jag har inte gjort särskilt mycket. Bara legat hemma och kollat ikapp på julkalendern. Familjen har varit och hämtat deras gamla hund, Charlie, så nu är han här och springer runt. Han verkar gilla mig (precis som alla andra hundar (; hehe). Saknar Maxen.. ♥ och min familj. 
När jag gör någonting här så tänker jag inte lika mycket på hemma men när jag väl börjar tänka på alla där hemma, mina vänner, min familj, alla jag älskar och saknar, så blir det jobbigt. Då blir jag ofta ledsen och det känns som att alla där hemma börjar glömma bort mig.. 
Inte Iza dock, hon ringde mig för någon dag sen och grät för att hon saknade mig så mycket och vill att jag ska komma hem. Det känns både bra och dåligt. Jag blir ju glad för att hon saknar mig men jag vill samtidigt inte att hon ska vara ledsen. Jag blir också ledsen då. 
Hur som helst så trivs jag ändå här. 
Jag gillar familjen, mina vänner, börjar vänja mig lite grann vid klimatet och jag tycker om utelivet här. Åh, så har jag blivit utbjuden (; 
 
Nej nu ska jag ta och kolla på lite serier medan resten av familjen har tagit en tupplur (de ska få besök av några vänner så de behöver vara utvilade om de ska orka leka, (;  )
 
Så..jag ska försöka uppdatera lite oftare. Det är bara det att jag har haft fullt upp den här veckan och har stupat i säng varje kväll direkt när jag har lagt ungarna! Jag slår vad om att jag har varit tröttare än de när vi går och lägger oss. 
 
See you soon then,
B

Last Friday night

Gick ut med Taylor, Luisa och Laura i fredags. Mådde skit i lördags haha..
 


Christmas lights hunting


Lucia

Snyft, ingen firar Lucia här eller vet ens vad det är.. Saknar doften av levande ljus, pepparkakor, lussekatter, glögg och känslan av att inte få någon luft pga alla ljus i luciatåget. Det var tidet det (; haha
 
Idag har jag och Kallen gjort egna små julgranar av papper och en älg av hans fot och händer. Ehm aa vet inte hur jag ska förklara haha. Ganska roligt att pyssla ändå även om han helst ville kolla på videos med mindcraft på datorn.. 
 
Ikväll så tog vi kort med tomten också. Nog den fulaste bilden på mig på länge..haha vilket fiasko! Det blir ingen bild på bloggen från det inte.. :b
 
ÅHHH vet ni vad?!:D har faktiskt två saker att berätta. Ett, igår var vi på "christmas light looking". Vi åkte runt och kollade på allas julbelysningar. Det kanske inte låter så speciellt men folk var helt galna! De hade anordnade bussturer som tog dem runt bara för att se på folks hus. Elva bussar åkte på rad plus 20-30 bilar bakom och poliseskort såklart, haha! Helt sinnes vad stort det var här. Vem bry sig om någon har lite julbelysning hemma liksom? Här hade de klätt ut sig till tomten och delade ut godis utanför sina hus. Folk var ute och gick med sina familjer bara för att kunna se det. Ganska coolt ändå. Kändes lite mera som jul då iaf! (:
Den andra saken är att Marie (min släkting i Sydney) har svarat igen!!:D Jag blev så glad när jag läste det! Hon ska åka till Sverige nästa år också, så då tänker jag bjuda hem henne och hennes man! ^^ 
Nej nu ska jag kolla på julkalendern så jag får lite luciakänsla och sedan är det läggdags. Är äntligen ledig imorgon! Nästa vecka jobbar jag hela veckan förutom lördag tror jag (hoppas jag verkligen eftersom jag jobbar lördag och söndag den här veckan :(((( )
 
Lägger in lite bilder på alla hus och det när jag orkar (; 
Ha en superfin Lucia och ta vara på varandra! ♥
 
See you soon then,
B
 

12-12-2012

Jahapp, ännu ett speciellt datum (; 
Idag (klockan är bara halv två än så länge) så har det inte hänt så mycket. Jag gick upp, hade jätteont i ryggen, åt frukost, hjälpte Millie med kläderna och skulle borsta hennes hår men det smet hon ifrån, haha. Sedan åkte Sue till jobbet och jag hängde upp tvätt (med Mix Megapol i örona, vad skulle jag göra utan mina vänner där liksom!?), tvättade, diskade, tömde diskmaskinen (de använder den ibland när de har gäster och inte orkar diska för hand) sedan var jag tvungen att vila lite. Det kändes som att min rygg skulle gå av (ungefär som det känns nu). 
Jag tänkte inte på att jag inte sa till Troy eller ungarna vad jag gjorde så då fick jag en pik om det när jag kom ut från mitt rum och tydligen så hade alltid de andra aupairerna dörren till sitt rum öppen hela tiden, så det måste jag tänka på... 
Jag vet inte, jag börjar bli lite småirriterad på saker här. T.ex. så tänkte jag att jag kunde göra kyckling idag men det ville Troy såklart inte ha. Så nu blir det korv, kött och grönsaker.. och sen säger han att jag måste "planera bättre". Hur jag ska jag kunna planera bättre om han ändrar planen!! haha åh..
Och om ni läser det här så är min blogg mitt privata space, ett sätt för mig att avreagera mig och om ni väljer att inkräkta här så får ni helt enkelt ta det som står här! Förlåt att jag inte är lika perfekt som era andra aupairer men jag är ingen städerska eller kock så jag är inte jättebra på såna saker.
Hur som helst, förut så var inte Millie så snäll (hon är trött) så hon sparkade Kallen, sparkade och smällde i dörren och sen slog hon mig så då lyfte jag in henne på hennes rum, då rev hon min arm. Det gick inte hål men det är som små blåmärken under huden eller vad man nu ska säga. Men efter att jag sa åt henne att lugna ner sig, uppföra sig och stängde dörren och gick så var hon lugn och snäll när hon kom ut igen och hade tom gjort ett armband som hon ville att jag skulle knyta fast runt hennes säng, haha så söt (: Hon har inte vilat idag men hon är ändå snäll nu efter att jag sa åt henne. Jag tror bara man måste vara mer konsekvent med henne och visa henne vad som är rätt och fel. Hennes föräldrar låter henne styra och ställa lite för mycket enligt min mening så det är inte så konstigt att hon försöker testa gränserna med mig. 
Nu kollar barnen på barnprogram och äter lite lunch (för andra gången..eftersom de bara vill ha snacks så är de ju hungriga på tio minuter igen..Tycker verkligen att det är dumt att man inte äter riktig lunch här, folk blir ju faktiskt hungriga på dagen med..) Om lite mer än en timme börjar Kallens kickboxning så då ska vi iväg på det. Ska bli skönt att lämna huset (det är så varmt så man kan/orkar inte göra så mycket på dagen). 
 
Insåg precis att jag aldrig publicerade mitt inlägg innan vi åkte. Så nu är vi alltså tillbaka från kickboxningen, det gick väldigt bra. Smidigt. Kallen guideade mig dit ^^
Om två minuter ska jag börja laga mat (: Har redan förberett allt innan vi åkte så nu är det bara att koka grönsakerna och steka på korven och köttet! 
Jag måste också säga att det känns mycket bättre nu. Jag har pratat med mamma och så kändes det mycket bättre efter att ha kommit härifrån. All irritation har runnit av mig nu. Vet inte vad det var med mig förut, kanske var för isolerad (;
Millie plaskar i poolen medan jag vaktar henne och Kallen sitter inne och kollar på tv (suck, måste verkligen komma på något annat att underhålla honom med..förslag? (:   )

Nej nu måste jag gå och laga mat!! (:
 
See you soon then,
B
 
Blev väldigt sugen på jordgubbar efter att jag gav barnen några till lunchen/snack'et. Det här såg gott ut! (;
Bilden kommer från Vanilla Sky's blogg.


3 månader, 91 dagar, 2184 timmar

Som ni kanske förstår så är det så länge jag har varit hemifrån nu. Har haft en väldigt busy dag här.
Först fick jag en lista på saker jag behövde göra här hemma, så som moppa golven, dammsuga, vika miljontals med kläder, haha, diska (för hand..de borde verkligen köpa en ny diskmaskin här! Mina händer har börjat tappa hud, känner att de inte tål att doppa händerna i diskmedel ungefär tre-fem gånger per dag.. :/ ).
Hur som helst, så åkte jag och Kallen med Laura, Ruby och Mika till Rockpool (en saltvattenpool precis bredvid havet) för att träffa Luisa och Maria (det var hennes sista dag innan hon åker till Sydney i två dagar och sedan hem till Danmark). Därför skulle vi grilla och träffas lite en sista gång med henne. Det var mysigt men sorgligt att hon ska åka.. 
Sedan åkte vi hem, började med middagen som var extra speciell idag för att Sue skulle ha en av sina jobbarkompisar över på middag (:
Det var också trevligt men jag började få jätteont i ryggen redan innan vi satte oss ner för att äta.. Nu är den ett helvete. Gör så ont så att jag vill gråta..(vilket jag redan har gjort..)
Jag försökte att moppa och dammsuga försiktigt men jag antar att det inte spelar någon roll hur försiktigt jag än gör det, det går bara inte med min rygg. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. antar att jag borde säga det till Sue och Troy men vet inte vad. Vad ska jag säga; "jo förresten så kan jag inte göra några hushållssysslor. Vika tvätten är i stort sett det jag klarar av.." 
Jag får väl hoppas att det blir bättre imorgon. Hoppas verkligen att jag kan resa mig upp och att det inte blir som det brukar, att jag inte kan röra mig.. 
Nu längtar jag hem :( har jätteont och vill bara ligga i min egna säng för det brukar hjälpa bäst. Den här sängen är inte så skön eller särskilt bra för min rygg heller. 
Annars så är det bra här, jag trivs. Jag är dock lite nervös för hur regnperioden kommer att vara här, de säger att det kan bli översvämningar och sånt men jag håller tummarna på att jag klarar mig (; hehe
 
Ska försöka sova nu och vila ryggen samt hoppas på det bästa inför imorn!
 
See you soon then,
B
 


Akvariet och museet i Townsville

Idag har Troy, jag och barnen varit i Akvariet och på museet. Det var ganska kul. Jag fick klappa en sjöstjärna och något annat äckligt, slemmigt djur! (; 
 
Igår gick jag ut med tjejerna och åt en glass. Vi pratade och tog lite kort. Maria åker hem till Danmark på onsdag :( så vi ska träffas imorn igen och grilla eller något innan hon åker. 
 
 


Wallaman Falls

Igår åkte jag och Laura till ett vattenfall tre timmar härifrån. Det var väldigt fint där men jag skulle inte åka dit igen eftersom vi bara var där typ en kvart och tillbringade sex timmar i bilen. Så känns inte värt att göra om det men jag är glad att vi tog tag i det och gjorde det (: 
 
See you soon then, 
B
 
 
Här kommer lite bilder ↓

Gotta love Friday's

Jag kom tillbaka på fredag från Magnetic Island. Min nya lilla familj kom och hämtade mig. Jag hade faktiskt saknat dem fast jag bara var borta två nätter! They're really growing on me. (: 
När jag kom hem så tog jag det lugnt en stund, gjorde hemmagjort pizza med familjen och sedan duschade jag och gjorde mig i ordning. Laura och Luisa kom och hämtade mig. Sedan träffade vi Maria lite senare.
Det var en trevlig kväll. Jag drack inget för att jag tar mina tabletter nu..men jag hade ändå jättekul! Kändes skönt att gå ut och se stan lite också. De har verkligen ett aktivt nattliv här, haha! (;
 
 
See you soon then,
B
 
 

Magnetic Island

Japp då har jag varit på Maggie Island. Det var väl helt okej även om jag tycke att det var lite lite saker att göra.. Vi tog färjan sju på morgonen i onsdags. När vi kom fram till ön så tog vi en buss till hostelet. Vi fick dock inte checka in förrän klockan två så vi bestämde oss för att gå till stranden där man kunde snorkla. Lizette trodde att han som jobbade där sa att det tog en halvtimme att gå dit så det lät ju helt okej ändå. När vi hade gått ungefär så länge så förstod vi att han måste ha sagt 1,5h haha! Så det var bara att fortsätta gå. Jag hade mina flipflop så jag fick skaplig skoskav.. Värsta blåsan mellan tårna som sprack och sedan började det blöda. Kanske inte så konstigt eftersom vi gick i värsta djungeln i ungefär fyra timmar! x) 
När vi kom tillbaka ville vi bara in på vårt rum, dricka vatten och slänga oss i poolen men självklart hade de en ny kille som de skulle lära upp. Så tjejen var skitsölig med allt så att hon kunde visa honom vad han skulle göra. Jag förstår att man måste lära dem nya men hon måste ju ha sett att vi var jättetrötta. Jag såg ut som en tomat i ansiktet och jag var så varm så att det rann överallt (; Efter tio minuter så bad jag henne att bara ge oss nyckeln så vi kunde gå in till vårt rum och då säger hon: There's no need to be rude. Asså jäkla bitch!! Fyfan vad irriterad jag blev på henne då. Snacka om att inte vara en bra service-människa..
En annan dålig sak var att de inte hade någon AC i rummet heller. Det fanns en fläkt och det var allt. Jag vaknade upp fyra gånger under natten för att jag var helt blöt runt nacken och i håret..skapligt varmt! 
Den första kvällen åt vi pizza och satt och pratade. Det var trevligt! Det var roligt att träffa någon som kommer från stan och känner samma människor som en själv. Visst är det jättekul att träffa svenskar överhuvudtaget men det är extra roligt att träffa någon från lilla Katrineholm! (:
Andra dagen gick vi och matade Wallabies, det var ganska kul men inget speciellt. Nu har jag gjort det och det är väl kul att kunna säga men jag skulle inte betala för att göra det om man säger så.
Det fanns inte särskilt mycket att göra på ön, så två nätter kan jag känna var för mycket tid. Men jag vill inte göra det ogjort heller (; 
 
Skriver väl lite senare vad jag gjorde i fredags och lördags (igår). 
 
See you soon then,
B
 

Monday oh bloody Monday..

Japp..måndag var det här. Har haft en rätt soft dag ändå. Jag, Millie och Troy har åkt runt till massa olika affärer hela förmiddagen och letat efter julbelysning (lägger in bilder på huset någon annan dag för han vill köpa ännu mera, haha!) och någonting som inte är "plain" att sätta på toppen av granen. Det slutade med en vit ängel i en utsmyckad klänning (;
Sedan kom vi hem, vet inte vad som hände med resten av dagen men den försvann, haha! Jag spelade spel med Millie, läste några böcker, vaktade henne när hon badade i poolen osv. Sedan efter att Troy hade satt upp lamporna på taket så började vi med maten. 
Troy lär mig att laga mat så som han vill ha den och så att Millie kan äta den. Idag blev det kyckling, potatismos gjort utav sweet potatoes och pumpa. Till det hade vi kokta grönsaker och gravy (han älskar gravy (; )
 
Åh men skit..Jag bröt just av en tangent.. vafan!! K är nu borta :( vilket pucko jag är. Det var en smula som hade fastnat under den så jag förskte få bort den och så "lyfte" jag bara på den..trög eller vad. Antar att jag skulle ha lyssnat på pappas; "ät inte vid datorn"-snack. 
 
Ah för att återgå till vad som annars händer här..
Igår pratade jag med mamma, pappa, Mickis, Iza, Linnéa, Gustaf, Marcus och någon random skåning som Marcus gör GMU'n med, i telefon! Det blev en busy dag (; Hälften av dem var fulla..haha (det var alltså lördag natt för dem). Det var roligt, kändes nästan som att jag var hemma! (: 
Sedan åkte jag och Laura till the Strand (stranden, hehe). 
 
Asså jäkla skit. Nu skulle jag försöka sätta tillbaka tangenten men då bröt jag av piggen som den ska sitta fast i istället.. Fan vad sur jag är nu. Vart är du pappa när man behöver dig? :( 
 
I lördags kollade jag på julkalendern också!:D (och igår och idag såklart). Jag hade som sagt inga förväntningar alls så jag tyckte den var helt okej ändå! Inte precis som att den kommer i klass med första greveholm men aa den funkar än så länge iaf (:
 
Imorgon ska Laura och Ruby komma hit. Vi ska ha playdate och leka lite, bada i poolen osv. 
På onsdags drar jag till Magnetic Island med Lizette! Det ska bli skitkul! Kommer tillbaka på fredag. 
Får se vad jag gör i helgen. 
Ja och tydligen får jag inte köra Troys bil för hans försäkring täcker ingen under 25 år.. :/ och Sues bil måste de betala nästan 3k för att jag ska få köra.. 
 
Nu måste jag sova. Jag ska upp runt 5-6 imorn och springa med Troy. Hårdträning är det som gäller. You go girl! haha (; puss på er ♥
 
See you soon then,
B
 
Troy och Millie gjorde 'snö' som de la under granen ((:
 
Jäkla skit-K alltså.. ;(

1 december

Idag börjar julkalendern!:D Jag vet att det dock är för tidigt än, de har inte släppt avsnittet än men wiie vad jag ser fram emot att kolla!!
Igår pratade jag med Jessica i telefon. Det är alltid lika kul (: Känns nästan som att jag är hemma när jag pratar med mina kära vänner. Jag får veta vad som händer där hemma (inte mycket) och de får veta vad jag gör (;
 
Idag gick jag upp runt halv sex. Troy ville att vi skulle gå ut och vandra.. haha! Så jag, Kallen och Troy åkte iväg till ett vandringsspår som ledde upp till toppen av ett berg.
Fyfan vad det tog i benen. Det var ganska brant och trappor upp i stort sett hela jäkla vägen! Men det var kul, bra träning och man kände sig nöjd när man kom upp till toppen (: 
 
Nu har vi varit och letat julgran (känns väldigt konstigt när det är 35 grader).. 
Lite senare idag ska vi åka och kolla när Troy ska på boot camp, det är tydligen final idag. De är fyra lag som ska tävla och göra upp om vinnaren för i år. 
 
Det är en månad till 2013. 
Känns konstigt. 
Känns konstigt att jag ska fira in det nya året här. 
Förmodligen åker jag till Magnetic Island eller något (: 
 
Jag har också bokat allting till Magnetic Island för nästa vecka med Lizette. Vi åker dit på onsdag och stannar två nätter (: Det ska bli roligt!
 
Får se om jag kanske hittar på något med tjejerna ikväll. Skulle vara kul att gå ut men vi får väl se om jag orkar och om de vill (:
 
Nej, nu ska jag ta och vila en stund, kolla på Revenge och äta lunch. 
Och pappa om du läser det här; så får du gärna vara snäll att ringa mig någon dag! Jag vill gärna prata med er men ni svarar ju aldrig.. :(
 
See you soon then,
B
Lagom svettig, haha!