Road trip LA

Nu har jag äntligen tagit mig tiden att lägga upp lite bilder från LA-resan. Jag tänker inte skriva något långt om vad vi gjorde utan låter bilderna tala sitt språk. Enjoy!
 
 
 

Sommaren 2013

Innan jag går vidare och berättar om allt roligt jag har gjort och kommer göra här i USA så ska jag bara skriva några snabba rader om sommaren när jag kom hem.
 
Några dagar efter att jag kom hem till Sverige så åkte jag till Oslo och hälsade på bästa Hanna och Evelina (och Tobbe såklart). Jag träffade även Marcus. Jag var där en vecka och hann med en hel del. Jag var med Hanna på hennes jobb. Vi festade, gjorde jello shots och hade det awesome! 
 
När jag kom tillbaka till mitt hemland var det min fars födelsedag och jag bjöd honom på lunch. Drygt en vecka senare så var det Izas födelsedag och hon hade barnkalas. Jag, Mickis, Linnéa och Jessica var där och tog hand om alla trollungarna. Vi lekte lekar, fikade, hade fiskdamm och massa mer skojigt!
Efter det var det Mickis bal och några veckor senae hennes student! Jag har aldrig varit så stolt över min syster. Hon var den finaste av dem alla. Så himla vacker. Jag är så oerhört glad över att jag inte stannade ett helt år borta för då hade jag missat allt det här.
 
Jag har även hunnit fira midsommar, åkt till Oslo igen, jobbat på Ericsson, umgåtts med min familj och mina vänner, varit på festival (Bråvalla), åkt till Serbien och träffat mormor och morfar, samt har jag hunnit fylla 20 och haft fest med Lollo! (: 
 
puss
 
 

U S A

Så var det ÄNTLIGEN dags att träffa Frida och åka till ännu en annan världsdel. 
Resan gick bra. Första planet sov jag hela resan, andra planet var bara plågsamt. Fick ingen mat på åtta timmar så höll på att svimma när jag väl fick gå av men vad gjorde det när jag snart skulle få träffa Frida efter ett helt år isär. Jag var så glad men jag kände mig verkligen på bristningsgränsen, hade knappt fått någon sömn natten innan, ingen mat, kändes som att jag hade glömt massa grejer hemma och lite sånt strunt. När jag går till bagagebandet har jag bara en dålig känsla, ni vet hur man bara kan känna på sig att något inte är rätt. Så kände jag men struntade i det för jag skulle ju snart få träffa Frida!! Mycket riktigt så stämde min känsla. Mitt bagage kom aldrig. Det var fast i New York, lucky me! Som tur var kom det fram dagen efter och de levererade det hem till Frida. 
Jag väntade och väntade på Frida och tillslut kom hon! Vi sprang mot varandra som i en klyschig Hollywood-film och slängde oss på varandra och grät en skvätt. Det kändes så skönt att träffa henne igen!! ÄNTLIGEN.
Hon visade mig runt lite i San Francisco och sedan åkte vi hem till henne. 
 
För er som inte vet det så är hon en Aupair i SF. Hon tar hand om två jättesöta tvillingpojkar på snart 4 år, Luca och Noel. 
 
Efter två dagar i SF så åkte vi till LA men det får jag berätta mer om sen.
 
See ya guys!
 
(:
 
 
 

Hello Friends

Hej igen,
 
Jag tänkte dra en snabb liten summering av hur jag hade det på sista delen av resan!
Full Moon-Partyt var great! Jag hade jättekul (det jag kommer ihåg iaf haha), träffade mycket nytt folk och såg nya saker. 
Malaysia var ganska likt Thailand. Jag var ju bara där en kort liten stund så jag kan egentligen inte ge det en rättvis bedömning men jag åkte runt i Kuala Lumpus och gjorde alla svärdheter typ. Det var skönt att vara själv igen.
Sedan begav jag mig till Bali och träffade Jonas. Vi hade det jättekul och gjorde massa grejer.
Vi hyrde en moppe och åkte iväg till ett gammalt tempel som låg längs havet. Det fanns massa små gulliga, men ack så lömska, apor där. De tog allt de kunde, från alla som inte aktade sig. Vi hade en gammal liten man som guide och han var förberedd kan jag ju säga! Han gick runt med en slangbella och sköt sten på de små uslingarna, haha. Vi var även och dök, eller jag dök och Jonas snorklade. Jag såg inte så jättemycket, ett gammalt skepp som hade gått på grund där under WWII. Såklart så råkade jag ju komma emot någon dum planta i vattnet när vi dök runt skeppet och det gjorde ont som satan kan jag ju tala om. Jag visade dykinstruktören att jag hade rört den och han bara skakade på huvudet och visade att man inte skulle röra den, no shit Sherlock. Det hade jag redan listat ut eftersom jag hade fått brännmärken över hela handen och det sved och kliade. Så jag gjorde massa konstiga handrörelser så att han skulle förstå vad jag menade, vilket han tillslut gjorde. Vet ni vad han gjorde för tecken tillbaka?! Han pekade på sin klocka och visade två fingrar = 2h. Så som den hypkondrikern jag är trodde jag han menade att jag skulle DÖ om två timmar, HAHAHAH. Uppenbarligen inte.
Jag surfade också igen, Jonas med. Det var hans första gång. Med mig som lärare så stod han såklart upp i stort sett direkt! Vi var grymma. 
Efter en vecka på Bali var jag dock tvungen att åka tilbaka till Bangkok så att jag skulle vara där i tid till mitt plan hem till Svea Rike! 
Jag hade några dagar i Bangkok och det var skönt. Jag hann med rätt mycket. Jag åkte in till stan och av en slump hamnade jag på invigningen av 4G. Det var massa kändisar där (thailändska), TV och massa, massa folk! Det var coolt. Jag fick massa heliumballonger som vi skulle släppa upp i luften när de sa till (:
Jag hann också shoppa massor, äta färsk frukt, gå på min sista massage (i 3h hehe) och mycket mer.
 
Sedan tog jag flyget hem där Mickis, Iza, Jessica och Mickis (ex)pojkvän kom och hämtade mig. Som jag hade saknat dem! Även fast jag nyss hade träffat Iza så saknade jag henne lika mycket. Hur mycket jag hade saknat Mickis ska vi inte prata om. Jag grät nästan när jag såg henne! Det var så kul att Jessica följde med också, jag blev så lycklig över att ha dem där!!
 
När jag kom hem så fick jag ÄNTLIGEN träffa Max min älskling!! Han blev överlycklig när han såg mig, sprang rätt ut på upfarten som ett skott och visste knappt vart han skulle ta vägen så glad var han. Vifta på svansen och slicka min hand helt blöt. Sen när jag väl gick in så bar mamma och pappa in köksbordet i en väldig fart. Jag bara 'vad håller ni på med?' Då säger pappa att han har lagt nytt golv i köket så jag kollar ner och det är jättefint! Jag blir superglad och kollar upp på dem och säger hur fint jag tycker det är. DÅ ser jag helt plötsligt köket. HAHA, de fulingarna. De har gjort om HELA köket. Det blev iaf en stor överraskning för mig. Vi fick oss alla ett gott skratt. Det var dock lite ovant eftersom de hade bytt plats på allt haha men nu är jag van.
 
Ha det gött!
 
puss
 
 

365 dagar

Just idag är det 365 dagar, alltså 1 helt år sedan jag åkte till Australien och upplevde mitt livs äventyr! (: