Skolstart

Idag var det dags!! Dagen vi alla har sett fram emot men samtidigt fruktar. Första dagen i skolan.
För Kallen var det väl inte värsta grejen att komma tillbaka men för Millie var den verkligen en big deal! Hennes absolut första dag i skolan någonsin. Jag märkte att hon var väldigt blyg och tyst när vi väl kom dit. Rara unge. Så nervös att bli lämnad själv där men det gick ändå bra. Inga tårar från varken mamma eller Millie! Troy hade jag ju knappast förväntat mig skulle gråta så..haha!

Här är mina finingar!! <3



Joanie följde även med imorse och lämnade dem. Då började vi prata lite mer om vad hon ska göra hennes sista tid här och så. Hon sa att hon skulle åka till Cairns idag. När Sue hörde det tyckte hon att jag skulle följa med så tjoff poff, nu ska jag äntligen få komma tillbaka upp till mitt älskade CAIRNS!!! <3
Det blir en road trip up dit med henne sen checkar jag in på Asylum igen och träffar Claudia och alla andra roliga människor där uppe!!
Joanie ska ut på en båt och dyka i tre dagar, sedan åker vi tillbaka tillsammans på fredag någon gång. Hoppas inte vi kommer hem alltför sent för jag vill hinna gå ut en sista gång i Townsville med mina tjejer som är kvar innan jag åker.

Vet inte om jag kommer kunna uppdatera min blogg så ofta där uppe, vi får se. Jag hoppas på det bästa!!

puss!






Kallens födelsedag

28 JANUARI 2013 blev min lilla pojk hela ÅTTA år!!
Han öppnade sina paket, åt frukost, lekte, fick massa grattissamtal, hans kompisar kom över med paket och sa grattis, vi åkte och bowlade, gjorde hemmagjord glass, grillade och mycket mer!!












Sju dagar

Nu (söndag) är det exakt en vecka, SJU dagar, kvar till jag åker härifrån.
Det känns både bra men jobbigt..
Det ska bli hur kul som helst att börja på nästa kapitel av min resa!

Idag har vi varit och grillat på the Strand. Det var väldigt mysigt. Framförallt var det skönt att komma ut från huset lite (:
Jag spelade fotboll (deras fotboll) med Kallen, vi sprang runt och busade och lekte i lekparken och sedan åt vi mat. Dock var Millie väääldigt trött vilket gjorde henne vääääldigt jobbig.. Hon gapade och skrek och var rätt odräglig men men, sånt som händer när ungar är trötta!
Vi hade en jättestor och fin fullmåne som speglades i vattnet. Helt otroligt vackert var det.














Storm

Vi har inte haft Internet på nästan två dagar nu. Jag hoppas verkligen att jag kan åka på söndag!! Allt skulle skita sig om jag inte kommer iväg då. I have no room for changes.. Då är allt kört. Jag har inte tiden att förlänga min vistelse någonstans på vägen. Håller tummarna!

Jag har också massa att skriva om nu (eller aa.. lite grann iaf)!
Det får väl bli lite attackbloggning, hehe. Tänker alltid på Florence när jag gör det, puss på dig! <3


AUSTRALIA DAY

Eller som alla säger här; straaaaaaylia day!! (;
Dagen blev inte som jag hade tänkt mig men jag är helt klart nöjd. Har haft en jätterolig, trevlig, mysig dag!!
Jag gick upp ganska sent idag, halv elva tror jag nästan att den hann bli. Självklart kunde jag ju inte sova längre än till åtta fast jag försökte, tro mig(!) jag ville somna om men den här familjen skulle inte låta en död sova när de väl har gått upp..haha!!
Jag hade en sen frukost och sen kom Joanie över igen. Vi pratade och fikade lite. Sedan var det dags för ungarna att vila lite eftersom det skulle bli en lång dag. Så alla gick och la sig för att sova middag (inte jag då, jag satte mig vid datorn och bestämde mig för att lägga in alla mina bilder här nerifrån på facebook).
Då knackade Troy på på mitt fönster. Han var tydligen utelåst hahah! Han bad mig att skjutsa ner honom och en kompis till puben så då gjorde jag det. Sedan var jag tvungen att åka tillbaka och hämta Sean, Kims man, och dumpa honom hos de andra (för såklart kunde de ju inte fråga om han skulle med förrän vi var framme..) Så det blev ett massa skjutsandes fram och tillbaka för mig. Sedan kom jag tillbaka och då var alla vakna. Så då var det dags att åka till Kim och grilla (:








Sedan spelade vi cricket!!

















Sedan hoppade vi alla in i poolen! Fy tusan vad skönt det var!:D Vi åt mat, fikade, pratade, jag flätade typ allas hår (; och sedan gick jag iväg och kollade på film med barnen. Det slutade med att jag somnade hehe. Sedan kom Sue in och väckte mig och så körde jag oss hem.





Nu är jag sjukt trött så godnatt friends all over the world! <3

puss!


Tennis

Wiie!! Andy Murray vann just mot Roger Federer. Vilket betyder att det blir Storbritannien (Murray) mot Serbien (Djokovic) på söndag!! Självklart håller jag på Serbien, mitt andra hem!
Nu måste jag gå och kissa igen.
puss!

Attackbloggar

Hahah, skrattar själv åt det men det är sant. Det här inlägget tillägnar jag Florence!! Jag saknar dig så grymt mycket.. :(
Igår pratade vi om att vi aldrig har tid att uppdatera våra bloggar så det blir att man "attackbloggar" istället (; så roligt ord!! Jag skrattar hela tiden! Kanske ska sluta med vinet nu hehe..




Jag gick iväg till andra tv-rummet och satte mig och kollade på What happens in Vegas men så kom Troy in och ville att jag skulle komma ut och kolla på tennis med dem. Jag blir så glad att han vill att jag ska vara med dem, att jag ska vara social med dem!:D Det känns som att han uppskattar mitt sällskap. Jag blir så ledsen när jag tänker på att jag ska åka härifrån om typ en vecka..



















Florence och Cairns.. <3









Födelsedag

Jag må vara långt borta men bara för det betyder det inte att jag inte kommer ihåg mina nära och kära där hemma!!
Jag vill bara säga grattis på 20-års dagen Hanna!! Jag hoppas att du har/får världens bästa dag!! Jag älskar och saknar dig så himla mycket!! <3 <3


(förlåt hannis men jag hitta ingen bild på oss på mobilen) <3

ÄLSKAR DIG!
Ha en sjukt underbar dag så firar vi när jag kommer hem!! <3 <3

BBQ

Wiihoo, den här kvällen tog en annan riktning än jag hade tänkt mig. Vi grillade, åt, pratade och drack! Troy gav mig lite vin och svisch så blev jag ännu mera pratglad och rolig än i vanliga fall (;




Sitter vid poolkanten med benen dinglandes i vattnet och ett glad vin i handen. Älskar livet!!











Jag träffade också Joanie ikväll! Hon är aupairen som var här innan mig. Nu är hon förälskad i grannpojken och bor med honom (fast de bor inte här längre). Hon var söt (: Jag ska förmodligen gå ut med dem imorgon!!:D AUSTRALIA DAY baby!! Det ska bli kul om det nu blir av. Då går jag ut med det andra grannparet också, Jared and Stacey ((:
Uuew.. Troy tvingar mig att dricka mer och mer. Tydligen öppnade han en hel flaska för min skull. Jag hatar vin haha! Som tur är blev jag ju härdad uppe i Cairns (;
Nej nu måste jag återgå till mitt drickande!! och kissa måste jag verkligen göra, shit! See ya!

puss!

Lite blondare, mycket dummare?

Eller mycket blondare och lite dummare. Tjaa jag har då ingen aning. Här kommer iaf lite bilder på mig efter att Sue slungade mitt hår!






och ja, jag tar mig själv på största allvar! alltid seriös (;


haha!

Fredag 25 januari

Omgash vad jag har svettats idag. Tänk er att gå in i badhuset med vinterkläder, termobrallor och hela skiten, så varmt, kvavt och fuktigt är det här idag!! Jag dööör..
Idag har jag varit ledig. Har hållt mig hemma då jag inte visste vad jag skulle hitta på. Det slutade med att jag åkte med Troy och Millie och letade efter födelsedagspresent till Kallen (: Så hela dagen gick åt till det typ. Och allt svettandes! (;





Sedan bakade vi glutenfri chokladkaka!!




Min lilla trollunge!! <3

Det kommer bli jobbigt att lämna dem om nio dagar.. :( Bara en vecka och två dagar kvar nu!! snyft..
<3

Ikväll ska vi ha lite vänner över och grilla! Uppdaterar säkert igen då med lite bilder (:

puss!

Torsdag 24 januari

Nu ligger jag i min säng i Townsville. Helt fel ställe. Jag skulle ha varit i Cairns nu och haft min första natt där. Snyft.
Men inte mycket att göra åt. Dumma storm. Dumma cyklon. Dumma Oswald. Dumma regn. Dumma översvämning. Dumma vägarbetare som suger på att bygga rediga och tåliga vägar.
Allt mitt hat till er.

Annars hade jag en bra dag. Har dock börjat äta mycket skit igen och har inte tränat sen i måndags :( Känner mig som värsta tjockisen hah! Jag måste nog börja stå emot suget att stoppa något i munnen hela tiden. Jag är inte ens hungrig, bara sugen. Usch vilken dålig självdisciplin jag har :(

Här är lite bilder på översvämningen:








Troy tog med mig till dammen här så att jag kunde få se när den rann över men den gjorde inte det när vi var där haha.













Vi åkte vidare till Willows där de hade en show med Baloo och Mowgli.



Efter det åkte vi hem och jag lagade mat.


Sedan tog jag en dusch och gjorde mig själv medlem i cut-myself-klubben.. Trodde aldrig jag skulle skära mig när jag rakade benen men hej hå, här är jag nu. Ett halvt ben kortare..
Ont som satan gjorde det!!

Aaaaaajjj!!


Översvämning

Just nu suger mitt liv stjärt!! Fyfan för det här vädret.
Hatar regnperioden här något enormt.
Det gör dock inte mina ungar..





Vägarna upp till Cairns är avstängda. Så jag är fast här nere nu och 1500 spänn i sjön, bokstavligen.. Inte det minsta kul.

I HATE YOU RAIN AND YOU STUPID CYCLONE!!

Slingor

Wiho! Nu sitter jag ute på the patio med Sue. Hon har precis slingat mitt hår!!:D Jag håller tummarna för att det blir bra (sitter fortfarande med färgen i).



Det spöregnar. Måste ändå säga att det är ganska mysigt (:



Jag har haft en bra dag idag med! Har träningsvärk i armarna, låren, vaderna, magen och rumpan men vad gör det liksom? Det gör ju bara ont när jag rör mig så.. hahah!

Hoppas jag kan åka till Cairns!

Lägger kanske in någon bild på håret imorn (om det blir lyckat vill säga (; ).

puss!

Måndag 21 januari

Oj vad tiden bara flyger iväg!!
Om 48h är det meningen att jag ska sitta på en buss tillbaka upp till Cairns igen. Förhoppningsvis så kommer det att bli så också. Tror dock inte det men jag håller tummarna för att det här jäkla regnovädret slutar nu!! Jag vill inte ha någon dum cyklon. Jag vill inte ha översvämning. Jag vill inte att de ska stänga av vägarna. Jag vill bara åka upp till Cairns. Lugnt och fridfullt sätta mig på bussen och sova mina sex timmar. Sedan vakna upp, gå till mitt hostel och träffa Claudia! ♥



Idag har jag städat och passat ungarna. Åkte ner till affären och köpte ett däck (!) också, haha.
Sedan kom en kompis till Kallen hit för en sleepover (: Det har varit en busy dag idag men ändå en rolig och aktiv dag!
Jag gick ut och sprang upp för tre backar igår, jobbigt värre. Idag körde jag ett snabbt litet fyspass med Sue. Troy tvinga oss (; Är helt slut i kroppen nu, herregud!



Efter det åt vi middag och sedan gick jag ut med tjejerna till Juliette's och åt glass! Jag pratade lite snabbt med frugan också. Det var skönt att höra hennes röst igen!! ♥



Det var Lauras sista kväll här. (Jag tog tyvärr inga foton, det började regna så vi satt inne i bilen och åt glass hahah..)
Nu har jag sagt hejdå till henne för sista gången i Australien! Det känns konstigt..hon var ändå den första aupairen som jag träffade här, och nu är hon borta..


Åh just ja, jag fick även post för första gången här uppe i Queensland!:D



Nu har jag precis lagt på efter att ha pratat med Linnéa i telefon! Vi har så många problem vi, hahah..
Hon frågade mig om jag tänker på att folk läser min blogg och då sa jag nej..? Hon bara; nej för mamma kom in till mig för ett tag sen och bara: ja becca verkar ha det bra där nere iaf!! efter att hon hade sett bilden från nyår. Hahaha... Så ja det här är till dig Britt: ja, jag har det jättebra här nere kan jag ju säga! Kram på dig! ♥




Nej nu måste jag verkligen sova!!

puss!


Lördag 19 januari

Ajajaaaaj!! Sue spräckte huvudet.. Hon slog i det under skrivbordet i någon metallgrej för en låda. Det bara rann blod..



Jagr tyckte så synd om henne!! Stackare..
Vi ringde Kim så att hon kunde kolla om hon behövde åka in till sjukan eller inte. Både hon och Troy trodde att det behövdes sys.. :(
Det ville ju såklart inte Sue för då skulle de behöva raka av hennes hår där.
Hur som helst så slutade det med att hon bytte om och gjorde sig redo för sitt nattskift på ambulansen och att de,limmade ihop det när hon kom till sjukhuset.


:'(


Dagen spenderades med Taylor, Laura och Laetitia på stranden! Det blåste dock så mycket (det gjordes skitont när sanden kastades på oss av vinden..) så vi förflyttade oss till CastleTown istället och köpte smoothies!:D
Då passade vi också på att skriva i Lauras travel journal eftersom hon åker på tisdag. Typ alla som jag träffar (framförallt tyskar) har en resedagbok!! Luisa hade en, Laura har en, Taylor skaffade en för några veckor sen och Laetitia har också en!! Så nu tvingade tjejerna mig att gå och köpa en bok så att jag också har en!! Check till det!
Jag köpte även födelsedagspresent till Kallen nu eftersom jag kommer hem på hans födelsedag från Cairns.
Dock vet jag inte om jag kommer kunna åka upp till Cairns längre.. )):
Det är tydligen en cyklon påväg upp hit. De har redan stängt av vägen upp till Ingham pga översvämning. Jag hoppas att detta blir bättre tills på onsdag natt. Tyvärr säger Troy att det kommer vara värst på onsdag och torsdag, vilket isf innebär att min buss kommer ställas in och att jag inte får några pengar tillbaka. I Greyhounds conditions och grejer står det att man inte får tillbaka något om ens resa ställs in pga "moder nature"..vilket skulle suga!! Jag har liksom betalat 1000 spänn för bussen redan och handpenning till hostelet ):
Jag håller tummarna för att den där jäkla cyklonen slår ner i havet eller något!! (Y)



puss!

Fredag 18 januari

Taylors birthday!! Jepp, vilket innebar utgång!:D Jag hade en askul kväll ute med mina tjejer!! Laura lämnar Townsville på tisdag så hennes familj har en ny aupair här nu. Hon heter Laetitia, är lika gammal som mig och Taylor och kommer från Frankrike. Hon var snäll och ganska rolig med! Jag är glad att det iaf kommer en till aupair hit. Det börjar bli lite tomt nu när både Maria och Luisa har åkt hem.. :(
Hur som helst. Taylor hade med sig två killar också. En brittisk kille som flyttade hit med sin familj ganska nyligen. Och en annan australiensk kille som är in the army. Taylors hostdad är någon officer in the army så de hade en stor BBQ igår kväll. Det var så hon träffade dem!














Sedan när vi skulle åka hem såg vi den här sköningen!!

hahah


Jag hade en jättebra dag och kväll/natt. Dagen började med att Troy behövde åka till doktorn för att få smärtstillande för sitt ben. Han har haft av någon muskel i låret. Så vi åkte dit, sedan till Stockland och efter det åkte vi och handlade. Då såg jag det här söta päronet! haha



Efter det åkte vi hem, jag pysslade med Millie och så gjorde vi egna pizzor!






Sedan var det dags för mig att börja göra mig i ordning! Då hjälpte Millie mig med mitt hår. Hon borstade det och sedan satte hon upp det i min klämma. Hon tog också lite kort på min uppsättning så att jag kunde visa alla mina vänner på min blogg, haha! Så söt!




hehe..

Anyway, happy birthday Tay!!




puss!

16 januari

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från igår när vi gick till akvariet och museet.








De här bilderna påminner mig om att jag inte har lagt upp allt jag gjorde i Cairns än!! Jag åkte ju ut till the Great Outer Reef och dök och snorklade och sedan gjorde jag en tur som hette Barefoot. Det var massa fina vattenfall uppe i regnskogen som vi badade och hade picknick vid (:
Jag får se när jag har tid/orkar lägga upp det. (Snart hoppas jag).

nu, fortsättning från igår:






Från muséet:








haha..

Jag gick också ut och sprang igår. Känner mig väldigt stolt!
'No pain, no gain' är mitt nya mantra som går nonstop i mitt huvud nu.




Jag kan ju dock medge att jag redan är "trött" på att träna.. :/ Det är sjukt tråkigt och jag känner mig helt slutkörd på dagarna. Men nej, jag tänker fan inte ge mig!! Jag tar med mig joggingskorna upp till Cairns!

puss!

Bra

Haha jag känner att det går bra för mig nu (not)!!
Jag har varit igång hela dagen med ungarna. Vi gick till akvariet och museet med Taylor och hennes tre ungar. Det var faktiskt ganska kul. Sen började jag och hon prata om att jag fick böter igår och blabla när det slår mig att min psrkeringsbiljett har gått ut för tio minuter sedan!! Omgash vilken panik jag fick. Jag sprang runt i hela museet för att hitta mina ungar. Tog med mig dem, skrek hejdå till Taylor och barnen i farten och rusade ut till bilen. Som tur var hade jag ingen lapp på vindrutan den här gången!! Thank god!
Sedan kom Troy hem idag. Jag fortsatte leka med barnen. Vi spelade basket, fångade ödlor, gjorde smoothies och massa annat. Sedan började Troy med maten och jag skar upp grönsakerna. Detta är vad som hände då:


Samma stackars tumme som är förlamad från igår.. Just my luck säger jag bara!
haha.. nej men nu ska jag försöka ta en springtur innan maten har kallnat.
puss!

worst day ever

Ååååh!! Jäkla skitdag rent ut sagt. Det började med att jag fick böter. Första gången i mitt liv. Fan helvetes jäkla skit!!! Bara för att jag var så upprörd över det när vi åkte hem från bibblan så åkte jag vilse också!! Top noch liksom..not!


Jag fick böter eftersom jag inte betalade parkeringen. Vilket pucko tänker ni då men grejen är den att det har varit gratis att parkera i stan!! Jag har aldrig betalat för att parkera här sedan jag kom hit. Självklart hade jag betalat 20 spänn för parkering istället för min feta böter på 400 spänn!! Jäkla apsnopp asså! Fyfan vad att jag är och irriterand på mig själv..

Iaf sedan kom vi hem, hade en helt okej dag ändå. Jag var bara så ledsen och upprörd så jag tyckte nog att ungarna var extra jobbiga fast det var de nog inte. När jag lagade mat sen så brände jag tummen. Jag verkligen BRÄNDE den!! Nu tänker ni säkert vilket pucko igen och den här gången tänker ni rätt!! Jag vet inte vafan jag tänkte på. Jag skulle öppna kastrullens lock (den har inget handtag/knopp) så jag bara stack ner handen och öppnade. Ångan typ skållade hela tummen. Jag fick blåsor och hela skiten.. Har gått och smörjt in mig med brännskadekräm hela kvällen, shit vad ont det gör..
Middagen blev iaf bra och ungarna åt upp (även om det var för att jag tvingade dem, haha)!


Det var inte en såå dålig dag egentligen. Bara småsaker som fick allt att koka över och göra det till en katastrof i mitt huvud.

Jag pratade med pappa i telefon och då kändes allt bättre igen ♥

Jag kan också meddela att jag har pratat lite smått med Frida och hon har det bra!!:D

puss!

yeahy!

Igår morse fick jag sån himlans motivation av pappan till att ta tag i mig själv.
Nu ska jag börja träna på riktigt. Jag ska må bra igen. Nu ska jag träna upp ryggen och bli av med några överflödiga kilon!!
Igår var jag ute och sprang typ tre km och samma sak gjorde jag igår. Jag hade tänkt att jag skulle gå ut och springa varje dag (kanske inte på helgen) men jag kände redan idag att jag nog inte kommer klara det. Mina vader är redan ömma. Nu går jag typ som att jag har brutit bena, hahah!!



Jag tänker ändå kötta nu hårt som fan den sista tiden jag har kvar här i Townsville!

Om 10 dagar åker jag tillbaka till Cairns! Omgash vad jag ser fram emot det. Helt sjukt!! Det är Australia Day den 26:e. Jag åker tillbaka till Asylum och träffar Claudia!!:D och mina killar på travel bugs såklart!;D Det ska bli så himla kuuuuuuuul!!!!

puss!


Avgång

Idag åker Frida till USA för att vara borta där 1 år och 1 månad, 13 månader, 395 dagar :(




Jag kommer sakna henne så mycket. Det kommer ju bli värst när jag kommer hem och hon inte finns där hemma :( så sorgligt.


Jag vet att hon kommer ha det jättebra men jag vill att hon ska vänta på mig där hemma och ta emot mig på flygplatsen!



Lördag

Idag har varit en konstig och slapp dag. Konstig för att hela dagen bara poff försvann och slapp för att jag inte har gjort någonting värt att nämna haha!
Jag vaknade upp hos Taylor. Vi pratade, jag skrev lite i hennes resedagbok (jag borde verkligen skaffa en jag med!), åt frukost och lite sånt.


Sedan var det dags för mig att åka till doktorn igen. Omgash.. Jag behöver verkligen en GPS!! Jag åkte totalt fel. Jag var seriöst vilse. Det tog mig 45 min att ta mig dit. Det borde ha tagit 10 min. Helt sjukt. Jag menar jag kan åka vilse i lilla Katrineholm (nästan), tänk då hur det är för mig här!! Katastrof. Jag fick ringa till dem och säga att jag skulle bli sen för att jag var vilse. Hur pinsamt är inte det liksom. Aja..haha!
Jag kom dit, allt såg bra ut, jag åkte därifrån 5 min senare! Så mycket besvär för så lite.


Sedan åkte jag över till Willows (shoppingcentret), kollade i lite affärer, åt mat och läste min bok. Efter det åkte jag hem. Bokade mina flygbiljetter och lite sånt. Det är nu klart att jag kommer hem i maj. Den 11 maj 2013 klockan 15:00 landar jag på Arlanda. Jag kommer då ha varit borta i exakt på dagen 8 månader.


Nu känner jag att jag vill ha mera tid (och pengar) att resa för.. Det känns som att jag kommer vara hemma på nolltid igen :( Kommer sakna livet som aupair och backpacker, att vara fri och oberoende.


Det ska iaf bli kul att träffa mina knuttar igen!





Och mina kära vänner!!






@ Taylor's

Nu sitter jag och kollar på step up 2 med Taylor och hennes äldsta unge Paige (:
Vi gick till the strand och slappade ett tag. Taylor brände sig ganska mycket, jag trodde att jag klarade mig tills jag tog en dusch nyss. Har bränt mig mellan brösten. Mellan!! Aj..haha
Vi åt middag här. Det var jättegott och så trevligt. Det är alltid kul att komma hemifrån och träffa nya människor (:


Jag ska sova här. Det ska bli kul med en sleepover!:D
Jag och Tay var nyss ute på en mysig promenad med hundarna.


Vi pratade och var livrädda för alla galna fåglar! They swoop you :(( those crazy birds!!

haha!!

Måste lägga in lite bilder från igår kväll. Millie fixade mitt hår innan vi skulle lägga oss (;






hehe, puss!

Surprise!!

Nu sitter jag med min lilla unge Millie här. Hon ville skriva på min blogg så vi får väl se vad det här inlägget innehåller i slutändan, haha. Det är hon själv som trycker på alla tangenterna, jag visar henne bara vart hon ska trycka. Haha hon är så söt!! (: 
 
 
Merry Christmas
hohoooho, we got lots of presents.
We've got a big swimming pool.
mille udre6totr55kt03ä43r04y67e-ej de8wyfgdkd9ea2py9ierdt4sxgstuu8 p3eörkpodpräpdrödirk
 

Idag har vi varit på bibblan och kollat på några djur och barn som dansade utländska danser. Millie höll en liten orm också! Det har varit en bra dag.
 
 
 
Sue jobbar natt ikväll så jag måste lägga ungarna. Det ska nog gå bra (: Jag är ganska sträng när det gäller att få dem i säng. Det ska gå fort och inge klagande. Det roliga är att de faktiskt lyssnar! (y) 
 
 
Nu vill Millie skriva något mer igen;
rttälkfgvrrw2 super millie5 bf88eddäl kalen ghpdcxf  ddökkcöbhgdfdsasilvmäåpordbnjm,mmbbnnmymillie3tchu7uuujkupkcf,rfflfllfhgffv vbvfe   fdffoifuyftrewbbncvx+0dfrrotri8tecddd-ö, yu6i7 juhumlgtffbflkrtlmnvbfgthjggiftgpgpgpofdgtyuyfdpdnbh
 

4 months either way

Fyra månader. Exakt. Idag. Eller typ. Det är 120 dagar sedan jag kom hit. Det är 120 dagar tills jag är tillbaka där jag började.
 
På ett sätt känns det som att det här är ett låtsasliv jag lever här nere. På ett annat så känns det som att jag vill stanna här för alltid. Jag är definitivt säker på att jag vill komma tillbaka någon dag. Det vet jag. Det tänker jag.
Denna 120-dagarsdagen har firats med hushållsarbete och tacos!!
Det var så jäkla gott!! mmums! ♥ Jag pratade också med Frida i typ två timmar och tackade för hennes paket och taggade henne inför hennes resa på söndag!! Jisses..det är så snart ju! Jag kommer ihåg när det var typ hundra dagar kvar tills JAG skulle åka.. Shit! Mitt råd till alla som vill göra något med sina liv; gör det! Ta steget och chansen och visa vad ni går för. Man får så mycket tillbaka. Visst får man skit också men dem bra stunderna överglänser dem sämre. Våga. Våga chansa. Våga vinna. Hade någon sagt till mig för fyra månader sedan att jag skulle vara där jag är nu och gjort det jag har, skulle jag aldrig ha trott dem. Saker händer av en anledning och det ordnar sig alltid i slutändan. Det tror jag stenhårt på!
puss

my big fat greek wedding

Sitter och kollar på bästa filmen med Sue. Eller vi sitter mest och pratar och har det mysigt (:
Jag tänker alltid på mamma och min egna släkt när jag kollar på mitt feta grekiska bröllop! Det är exakt så det är i min familj, haha ♥älskar när mamman skakar potatis inför den lilla lugna familjemiddagen och så är det 200 potatisar hahaha, det är såå min familj!! Lätt mormor, haha! ♥ hihi, saknar dem allt nu. Min rara familj!
Men jag har det väldigt bra här känner jag. Förutom att min rygg känns som sju flodhästar har sprungit över den (y)





gråter

Japp jag grät en skvätt förut. Vill ni veta varför? Det får ni inte.












Haha skojar bara (;
Jag fick ett till paket idag! Jag blev jätteförvånad. Hade inte förväntat mig det. Det var från Frida!



Jag såg det direkt på handstilen!!:D



Åh jag blev så glad men jag hade verkligen ingen aning om vad det kunde vara..haha



Så jag öppnade det och hittade det här:


Det är en kalender för 2013 med bilder på oss i!!

Hon hade skrivit världens finaste, raraste meddelande till mig på baksidan också!! usch vad jag saknar henne.. :'(
Vill inte att hon åker på söndag :( Jag tänker definitivt hälsa på henne i USA, det är något jag lovar.






uuew

Mhm..igår satt jag på sjukhuset och väntade på att få komma in till doktorn i två timmar fast jag hade bokat tid!!
Nu går jag på full antibiotikakur..fyra tabletter per dag i fem dagar. Jag ska tillbaka till doktorn på lördag för att se om jag behöver en till kur. :(
Nu undrar ni ju säkert vad som har hänt.. Jag önskar att jag kunde säga att det var en förkylning eller något men jag ska inte ljuga. Mina hostparents säger att jag har kysst för många backpackers uppe i Cairns och det ligger kanske något i det! Jag har hur som helst fått ett stort (typ samma storlek som en 50-öring), äckligt märke på högra sidan av hakan. Det blir definitivt ingen bild haha!!
Det är tydligen någon bakterie som småbarn brukar få när de leker..?! Aa det suger iaf haha! Jag har aldrig ätit antibiotika förut och jag måste säga att min kropp inte hanterar det jättebra. Är yrslig och mår illa hela tiden :( Hoppas det hjälper och att jag inte får något ärr..


Jäkla skit också. Jag har ett medicare card här fast jag har aldrig fått själva kortet, för min första skitfamilj skickade det aldrig till mig i Adelaide, men jag har koden och allt. Iaf, om man har kortet så behöver man inte betala när man går till doktorn. Bara för att jag aldrig hade varit där förut var jag tvungen att visa kortet, vilket jag såklart inte kunde..så jag fick betala runt 800 spänn för att träffa honom i 10 min!! Medicinen kostade bara 50 spänn..vilken jäkla skit!!
Undrar om jag kan få tillbaka något av mitt försäkringsbolag, tror inte det..

Något annat roligt var att kuriren hörde av sig till mig angående alla bränder här i Australien. Blev ganska förvånad haha. Vi bor ju precis i ett av riskområdena men jag känner mig inte särskilt rädd för det. Ibland sitter vi ute och äter middag och kollar när det brinner. Ingen bryr sig här. Det är vardag. Lite ironiskt att alla andra freak'ar ur mer än oss som bor här!



Körkort

Omgash!! She fucking did it!!! Jag är så jäkla stolt och glad över min syster nu!! Samtidigt gråter mitt hjärta för att jag inte kan vara där med henne. Vara den första som åker med henne! Älskar henne så himla mycket!! Just nu väntar jag på att få prata med henne!! Så himla kul att hon fick den åttonde också!! De som känner oss förstår vad jag menar (; åh herregud. jag kan inte fatta att min lillasyster just tog körkort.. Hon kan inte vara tillräckligt gammal för att få köra bil, gå på krogen, träffa killar, gifta sig, och alla andra saker man får göra när man är myndig!! 
Kan inte fatta att vi har blivit så gamla. Jag kommer ihåg när vi låg i vår röda gamla skinnsoffa och drack nyponsoppa ur nappflaska där hemma. Jag kommer alltid finnas vid din sida, glöm inte det. Jag älskar dig obeskrivligt mycket. Infinity. 

Hmm..

Okej vet inte riktigt vart jag ska börja. Igår när Sue kom hem var hon inte glad. Hon tyckte att jag inte hade gjort någonting på hela dagen, bara suttit i soffan typ. Hon var jättearg och sa att det här är min sista varning sen åker jag ut.
Ehm..igår var jag jätteupprörd och ville bara lämna den här skiten. Pratade med mamma, moster, pappa, mickis (som för övrigt klarade sin uppskrivning igår!!!) och Claudia. Igår var jag 110% säker på att jag ville åka härifrån så snabbt som möjligt. Bara packa och lämna allt. Claudia tyckte dock jag skulle ge det ett till försök men jag var bombsäker på att jag inte tänkte göra det. Jag kände att varför ska jag försöka anstränga så himla mycket för så lite?! Jag hade så jäkla kul uppe i Cairns så varför vara kvar här i fyra veckor och må dåligt och ha tråkigt?
Ibland vill jag bara hata Sue men sen säger hon något roligt och jag älskar henne lika mycket igen. Det gör allt så mycket mer komplicerat. Hon är som mamma när hon klagar på städningen hemma..enda skillnaden är ju att jag inte får betalt hemma och inte känner mig hotad att bli utkastad! Nu har jag kört på hela dagen här och det har varit som vanligt. Sue har också varit som vanligt så jag tror inte hon är missnöjd men åh andra sidan är hon svår att läsa så. Hon håller mycket inne och sen rinner det bara över..
Jag vill iaf stanna som det är nu. Jag mår bra och är glad. Plus att jag inte vill lämna Kallen innan hans födelsedag eftersom jag lovade honom att jag skulle vara här då.



7 januari

Min första riktiga jobbdag på ett tag nu. Har inte gjort så jättemycket för Troy är ju hemma. Jag har vikt tvätt, tvättat, diskat, sopat och lite andra tråkiga hushållssysslor haha. Nu ligger barnen och sover middag (yeahy äntligen) och jag och Troy kollar på film. Sue jobbar. På onsdag morgon åker Troy tillbaka till jobbet. Ska bli lite tråkigt men ändå skönt. Hans schema har ändras så han kommer tillbaka nästa onsdag. Jag tror att det är bättre än hans gamla (:
Jag är så himla trött! Skulle också behöva sova middag tror jag (;

Idag är det den serbiska julen!! Jag blir lite ledsen när jag tänker på att jag missar mormors himmelska mat, min älskade familj, lille maxen och allt annat ♥ men jag är söker på att de kommer ha det jättebra ikväll (: jag tänker på dem och jag hoppas att de tänker på mig!






Idag är det bara sex ynka dagar kvar tills Frida åker!! Jag känner verkligen att jag MÅSTE åka och hälsa på henne i USA. Det finns inte att jag inte kommer träffa henne på typ 17 månader!! Det går bara inte..


Jag önskar henne det bästa året i hennes liv! Det kommer vara tufft och jobbigt i början. Det kommer att gå upp och ner hela tiden. En dag känner man sig så jäkla nöjd med livet och nästa dag saknar man alla där hemma och vill bara sätta sig på ett plan hem och gråta tills man kan träffa dem igen!!



Trots det tror jag att hon kommer ha så jäkla kul, träffa massa underbara människor och växa något enormt som person, hitta sig själv! Det låter klyschigt men det är ändå sant. Visst man kanske inte vet vad man vill göra med resten av livet efter ett år borta men man får iaf svar på andra frågor man har i och om livet!
Haha känns som att det låter som att jag har rökt på och blivit värsta filosofen nu..

Idag är också en viktig dag för min syster. Jag tänker på dig.

Älskar dig så jäkla mycket, ta det bara lugnt! ♥


Tillbaks i Townsville

Nu har jag varit tillbaka i två dagar. Känns både skönt och tråkigt att vara tillbaka hemma. Hade feber första kvällen jag kom tillbaka och igår. Idag har jag mått mycket bättre även om jag har mått skit för att jag har gått runt och luktat jäkla krabba!! Troy tvingade mig att rensa några igår och den jäkla stanken går ju inte ens att tvätta bort..
Jag ska upp om några timmar och jobba. Det är inte precis något hårt jobb. Jag älskar min familj här men jag saknar Cairns! Jag saknar alla jag träffade där uppe. Jag saknar Florence och Claudia.. :( och mitt hostel! Nu ligger jag i min säng, har skitont i halsen och lyssnar på musik (eller som Frida skulle säga; deppmusik). haha nu känner jag mig deppig så det är okej.. Är jättetrött så sks sova nu! puss ♥

Special shout out går till min familj och mina älskade vänner som skickade två paket till mig. Tack så jäkla mycket!! Jag fick kläder, klocka, armband, örhängen, en bok, en kamera, brända mandlar, knäckklubbor, polkagrisar och lite annat av min familj!! haha som sen tjockna jag är har jag typ ätit upp allt godis redan (; sen fick jag en Malaco godispåse med massa blandat mumsigt i, en påse med allt mitt favoritlösgodis i (omg vad gott det var!!!!), massa bilder på oss (började typ gråta när jsg såg dem.. :( saknar er så mycket!! Tack för allt! ♥ vad skulle jag göra utan er?! ungefär halva tiden har gått nu tills jsg kommer hem! (:
Älskar er ♥






Cape Tribulation

Jag åkte upp till regnskogen och kollade lite. Hade dock lite otur och såg inga krokodiler..
Kollade på lite växter och grejer, inte jättespännande men ganska intressant.
Vår guide berättade vad aboriginerna använde allt till. Skapligt smarta de var!
Något som var jäkligt coolt var att om man tog ett steg ut från regnskogen så var man helt plötsligt på stranden!!
Jag kan nu stolt säga att jag har varit i världens äldsta regnskog!:D
Vår lilla guide med ett gammalt ormskinn.
En riktigt aborigin. Spelar på en digeridoo! 
 
Fin fors eller något som vi badade i.


 
Vi åkte även till en look-out där en snubbe körde paragliding!
 
Den kvällen gick jag ut med min rumskompis Anna och en annan tjej från hostelet.
 

Fitzroy Island







min tyska rumskompis Anna (:











nyår



nyårskyss

Skit

Mm..jag mår skit! Har ändå klarat mig så jäkla bra här utan baksmälla och sömn de senaste åtta dagarna men idag är det en jäkla katastrof!! Känner mig så sjuk så det finns inte..har tappat rösten, min hals är svullen och jag har feber. :( Jag vill verkligen inte sitta i en buss i sex timmar idag..
Jag önskar att jag hade uppdaterat min blogg oftare här uppe i Cairns för jag har gjort så jäkla mycket grejer. När jag kommer hem till Townsville så kommer jag ju campa framför datorn för att skriva allt jag har gjort!! (;
Känner mig sisådär med att gå ut ikväll igen. Taylor vill att jag ska följa med henne och hennes syrra ut när jag kommer tillbaka. Jag tänkte ju att det är lugnt, eftersom jag har klarat mig så bra alla andra dagar men jag behöver verkligen sömn!! SÖMN♡
Florence har redan sagt hejdå till mig :( eftersom hon skulle iväg på snorkling/dykning idag. Det har jag redan gjort, jag tog massa bilder med undervattenkameran!:D
Claudia och jag ligger fortfarande i våra sängar. Jag vill aldrig vakna upp eller röra mig igen. Kan ligga kvar här föralltid! Jag tror att jag mår sämre idag för att det regnade igår när vi gick hem från klubben..sämst!! Nej nu måste jag gå och packa och käka frukost.

See you soon then,
B




fyfan..har inte ens kollat igenom mina bilder. Det blir bara värre och värre!




full som faan

hahaha jag är så jäkla full!! har ingen aning pm.caféer jag uppdatera nu!! är på någon vluvb i cairns!! det är min sista natt här!! fan var ledsen jag är att jag åker imorn!! jag skulle egentligen ja åkt idag men var så jäkla bakfull då vad missaD min buss! fan!! men yolo¡¡¡¡älskar mitt liv,.fan jag skriver dom ek kratta, jäkla telefon (och lite drinkar på det!!) haha åh jag önskar mina älskade vänner var här nu!! saknar er dom fakta!! :(( men jag har så jäkla kul!! herregud jag dör!!:D
















Cairns - nyår

Hej igen mina underbara vänner!! Jag älskar Cairns! Har haft världens bästa tid här. Allt är så slappt, jag älskar livet! Alla bara röker på hela tiden och dricker varje kväll. Jag har inte varit nykter en enda kväll sen jag kom hit! Finns så mycket att göra här och helt underbara människor. Det här har lätt varit den bästa veckan i Australien hittills!! Har bott med världens bästa tjejer, åh vad jag älskar dem! Först var det en tysk tjej som hette Anna, helt underbar och supersnäll och rolig! Sedan kom Florence (från Borås) och Claudia (från Adelaide)!! Älskar dem tjejerna så himla mycket ♡ Vi har haft hur kul som helst här tillsammans. Vi hade en skön kväll igår och träffade roliga killar (; dansade på som satan och drickan flödade ^^ Jag funderar på att stanna kvar här uppe en extra natt, så mycket tycker jag om mina nya polers och folket på hostelet (: undrar hur jag ska klara mig på dem andra hostelena när jag åker vidare, har ju träffat så himla mycket nice människor här och har trivts så sjukt bra!! Träffat rätt många svenskar här också. Två killar från Norrköping, en från Göteborg, en tjej från Stockholm och så Florence (: skönt att prata svenska liksom!! haha jag har helt bytt dialekt här men whateverliksom! (;
Gott Nytt År folket!! Hoppas ni har haft ett sjukt bra 2012 och får det ännu bättre 2013!!
Love you all ♥

See you soon,
B