Livet leker

Måste bara säga att Nya Zeeland är helt underbart! Så olikt Australien. Landskapet är helt sjukt. Helt sjukt fantastiskt! Det finns så mycket att se och göra här. Hittills har jag simmat med delfiner, fiskat (fick upp en riktig badding på över 9kg), träffat och fått Ellie Gouldings autograf, klättrat uppför berg och vulkaner, gått i grottor, sett vattenfall och forsar, sett lysmaskar, bergsklättrat, åkt linbana i en grotta, klättrat uppför två vattenfall, gjort black water rafting, besökt hobbiton (där de spelade in sagan om ringen), besökt en av ursprungsbefolkningens byar och fått uppleva en kväll med dem och mycket mer!! Imorgon tror jag att jag ska hoppa fallskärm. Är ganska nervös!


















Flygplatsen

En liten kort update. Nu sitter jag och väntar på mitt plan till Auckland. Har sagt hejdå till Marie och Trevor. Mitt plan är försenat. Typ det som händer nu. hah

Jag lever!!!!

Ville bara säga att jag faktiskt lever trots dumma översvämningar, cykloner, orkaner och andra naturkatastrofer som har tagit folks liv under de senaste veckorna. Jag har dock ingen ork eller tid att lägga ner på att fylla in er i vad som händer. Just nu är jag hos mina släktingar i Sydney och jag stormtrivs verkligen! Jag mår superbra. Var och shoppade med Pelin idag! Köpte lite kläder (som jag inte behöver och som verkligen inte får plats i min resväska heller..) Vi hade det jättebra. Hon är så söt hela hon. Lätt att umgås med (:
Nu kollar jag, Marie och Trevor på Dear John. Förut kollade Trev på The Big Bang Theory och jag och Marie gick igenom all hennes släktforskning! Det var så intressant att se alla bilder, släktträd och höra henne berätta om det.
På tisdag åker jag till Nya Zeeland.
Vi hörs när jag orkar och har tid igen.
puss!