Monday oh bloody Monday..

Japp..måndag var det här. Har haft en rätt soft dag ändå. Jag, Millie och Troy har åkt runt till massa olika affärer hela förmiddagen och letat efter julbelysning (lägger in bilder på huset någon annan dag för han vill köpa ännu mera, haha!) och någonting som inte är "plain" att sätta på toppen av granen. Det slutade med en vit ängel i en utsmyckad klänning (;
Sedan kom vi hem, vet inte vad som hände med resten av dagen men den försvann, haha! Jag spelade spel med Millie, läste några böcker, vaktade henne när hon badade i poolen osv. Sedan efter att Troy hade satt upp lamporna på taket så började vi med maten. 
Troy lär mig att laga mat så som han vill ha den och så att Millie kan äta den. Idag blev det kyckling, potatismos gjort utav sweet potatoes och pumpa. Till det hade vi kokta grönsaker och gravy (han älskar gravy (; )
 
Åh men skit..Jag bröt just av en tangent.. vafan!! K är nu borta :( vilket pucko jag är. Det var en smula som hade fastnat under den så jag förskte få bort den och så "lyfte" jag bara på den..trög eller vad. Antar att jag skulle ha lyssnat på pappas; "ät inte vid datorn"-snack. 
 
Ah för att återgå till vad som annars händer här..
Igår pratade jag med mamma, pappa, Mickis, Iza, Linnéa, Gustaf, Marcus och någon random skåning som Marcus gör GMU'n med, i telefon! Det blev en busy dag (; Hälften av dem var fulla..haha (det var alltså lördag natt för dem). Det var roligt, kändes nästan som att jag var hemma! (: 
Sedan åkte jag och Laura till the Strand (stranden, hehe). 
 
Asså jäkla skit. Nu skulle jag försöka sätta tillbaka tangenten men då bröt jag av piggen som den ska sitta fast i istället.. Fan vad sur jag är nu. Vart är du pappa när man behöver dig? :( 
 
I lördags kollade jag på julkalendern också!:D (och igår och idag såklart). Jag hade som sagt inga förväntningar alls så jag tyckte den var helt okej ändå! Inte precis som att den kommer i klass med första greveholm men aa den funkar än så länge iaf (:
 
Imorgon ska Laura och Ruby komma hit. Vi ska ha playdate och leka lite, bada i poolen osv. 
På onsdags drar jag till Magnetic Island med Lizette! Det ska bli skitkul! Kommer tillbaka på fredag. 
Får se vad jag gör i helgen. 
Ja och tydligen får jag inte köra Troys bil för hans försäkring täcker ingen under 25 år.. :/ och Sues bil måste de betala nästan 3k för att jag ska få köra.. 
 
Nu måste jag sova. Jag ska upp runt 5-6 imorn och springa med Troy. Hårdträning är det som gäller. You go girl! haha (; puss på er ♥
 
See you soon then,
B
 
Troy och Millie gjorde 'snö' som de la under granen ((:
 
Jäkla skit-K alltså.. ;(

Kommentarer
Jessica säger:

Du är så klantig! (;
Såg nu att på långt håll är ju Millie ganska lik Iza! <3

Svar: hahah, vadå klantig? (; förstår inte vad du menare..
Rebecca Pehrson

2012-12-03 | 13:22:59
P1 säger:

Det här är ju läskigt, för en kvart sen hade jag också sönder en tangent, även här skitbokstaven k! :O

Svar: hahaha, det är lite läskigt faktiskt! kunde du laga din? (;
Rebecca Pehrson

2012-12-04 | 00:08:54
Bloggadress: http://emmapermestam.blogg.se
Pernilla säger:

Det är kul att läsa din blogg Rebecca och se hur du har det där borta, skulle också vilja åka iväg sådär men är nog lite för feg av mig :) Hoppas att du har det jättebra iallafall. Vi ska till din mormor och morfar ikväll, hade varit kul om du var med like old times :D Men vi ses när du kommer hem! Ha det så bra, puss och kram :)

Svar: Det är kul att du läser den! (: Du har ju redan varit i Australien så (; Jag har det superbra! (: Åh vad roligt.. önskar att jag kunde vara där med er! Vi får åka ut till eran sommastuga när jag kommer hem igen!:D kraaam på dig! Hälsa alla där hemma (:
Rebecca Pehrson

2012-12-04 | 12:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback