Snakebite!

Hello again my friends!
Idag är jag på ett strålande humör!:D Min dag började dock lamt (minst sagt) med att jag väckte Tash som försov sig nu igen, haha. Sedan drog jag mig i sängen ett tag och när jag väl tog mig i kragen och gick upp för att äta frukost bäddade jag ner mig och kollade på två och en halv film. hehe! Älskar Ensam Hemma! ((((:
Efter några slöa timmar gick jag och gjorde mig i ordning. Jag tänkte extra mycket på vad jag tog på mig eftersom jag ville se proper ut när jag skulle ut och söka jobb nu igen! Det blev en transparent blå skjorta med en svart tröja över och nötta jeans. Såklart spöregnade det ju idag när jag behövde se iaf lite normal ut, men men.
Tash tipsade mig igår om att de sökte någon i en skoaffär nere i Rundle Mall (stan) så det var främst dit jag tänkte gå. När jag väl kom fram så såg jag att jag redan hade varit inne i den affären och lämnat mitt CV men äsch, jag lämnade ett till! Bättre ett för mycket än ett för lite, right. Skoaffären låg hur som helst i anslutning till Central Plaza så jag fortsatte att gå och lämna mitt CV där. På den nedersta våningen så hade de massa matställen och några affärer och där sökte jag på ett café men han som jobbade där bad mig komma tillbaka om en kvart för då skulle ägaren vara där. Så det gjorde jag och när jag kom tillbaka så fick jag ett möte med ägaren som hette Peter. Han var jättetrevlig och sa att han skulle prata med sin kompanjon och ringa upp mig imorgon. Han frågade redan nu om jag kunde tänka mig att prova och jobba där på måndag!!:D Hur glad blev jag inte då?? SÅHÄR GLAD!! haha, självklart tog jag ju allt med lugn och tackade ja med ett leende. Who am I kidding!? hehe, så som det ser ut nu så kanske jag kommer få ett jobb inom den närmsta framtiden! MEN, man kan ju inte nöja sig med ett kanske så jag fortsatte att söka lite och när jag kom upp till andra våningen så gick jag in i en affär med massa krämer och grejer. Jag hade inte tänkt att gå in där alls eftersom jag tänkte att det säkert skulle lukta massor där inne (och jag är ju allergisk mot parfym, hårspray, blommor och andra starka dofter) men det luktade ingenting där inne!:D Tyvärr hade hon som ägde den butiken redan anställt någon till jul :( men hon sa att hon kunde ta mitt CV ändå för att hon tyckte jag var så trevlig och hade "such a lovely face" (haha) och så tyckte hon att jag såg ut som en "fast learner". GREAT! Hon vad jättesöt, så himla charmig och framåt kvinna (: Hoppas hon ringer in mig någon gång.
 
Jag pratade nyss med mamma i telefon också. Först ringde jag till hennes mobil men där svara hon ju inte som vanligt.. Så jag prövade till Cayenne och då svarade hon. Haha, hon bara "Var det du som ringde mig nyss på mobilen?"
"Ja?"
"Jaha, hehe..jag trodde det var någon konstig telefonförsäljare så jag svarade inte."
Haha, TACK mamma (;
Det var kul att prata med dig iaf (: kommer sakna er när ni åker till Spanien, vem ska jag då få världens längsta meddelanden från på fb? :* Men det är ju bara åtta dagar, jag antar att jag klarar mig (jag hoppas det iaf) ^^
 
Igår tog jag en power walk ner till stan längs floden igen. Jag stannade vid Café Pop Eye och sprang upp och ned för trapporna tjugo gånger, hehe. Jag var helt död när jag kom ned igen. Eftersom jag gick ut innan jag hade ätit någon frukost var jag skithungrig och sugen på ALLT onyttigt man kan tänka sig så det slutade med att jag gick till Woolworths och köpte pringles, ett paket kakor med chokladbitar i, en låda med Honey roasted Cashewnötter och några äpplen (var ju tvungen att ha något nyttigt - fast jag tänkte bara att det fanns mycket vätska i äpplena, hehe). Hur som helst det jag skulle komma till var inte vilken jäkla tjockis jag är utan det som hände på hemvägen. Wait for it.... wait for it.. oooohhhh...jag såg en ORM!!! (och nej jag blev inte biten som rubriken antyder). Men jag såg en orm. Den låg i gräset mindre än två decimeter från min fot. Tror ni jag dog eller?!
Jag hörde något prassla och blev lite skraj för att jag vet att det finns många farliga djur här (man ser dock typ inga alls) men jag tänkte att det är säkert inget, precis som det inte brukar vara något farligt. Men fyfan när jag kollade ner alltså! Den var grå-svart och mycket tjockare än en falukorv, ca 2 m lång! Det är fan en stor orm mot de jag har sett borta på gärdet där hemma. Och tror ni jag gjorde som alla har lärt mig här nere eller? På the Melbourne show så sa de att man ska stå blickstilla om man träffar på en orm och sedan backa supersakta eller vänta tills ormen ringlar iväg och Tash har tjatat om samma sak forever! Ja självklart stod jag ju kvar och väntade på att ormen skulle "ringla iväg". Öh ehneeeej! Jag SPRANG, sprang iväg långt därifrån och kollade aldrig bakåt, hehe. Kändes inte som att jag riktigt tagit åt mig av vad alla sagt åt mig (a) Men hur som helst så blev jag iaf inte biten!:D
 
Åh just ja! I måndags var det ju Mickis födelsedag!! Jag var så ledsen att jag inte kunde vara hemma på hennes födelsedag (särskilt eftersom jag lovade henne det både förra året och året innan det eftersom jag missade hennes födelsedagar då och även för att det var hennes 18-års dag). Jag fick iaf prata med henne på Skype. Stackarn, hon fick gå upp runt halv sex på morgonen för att prata med mig eftersom hon hade praktik. Jag var iaf glad att jag fick följa med på henne på hennes morgonrutin, hehe. Åh så fick jag säga hej till Iza och Max!:D Hahah, lilla Iza som fortfarande tyckte att det var natt borta hos henne. Så söt!
Hur som helst så ger jag Mickis en resa när jag kommer hem. Då ska hon få välja vart hon vill åka och så kör vi! Det ska bli så kul. Jag har upptäckt att saker jag tyckte verkade långt ifrån eller på något sätt verkade oåtkomliga innan jag åkte ned hit till Australien verkar väldigt nära nu. Eller just nu verkar de ju långt bort men när jag tänker på hemma så känns det nära. (: Världen känns liten nu och jag tänker uppleva och njuta av allt.
Någon plats tänker jag uppleva och njuta av med bara min syster och bästa vän. ♥ Det ser jag fram emot.
 
Igår var det fyra veckor sedan jag åkte hemifrån. Imorgon är det en månad sedan jag åkte hemifrån.
Imorgon har även vampire diaries säsongspremiär!!!! Jag dör. Åh!
Något annat jag dör av är mina älsklingar MUMFORD & SONS nya album. Jag har väntat TRE jäkla år på att de skulle släppa sitt nästa album, haha, och äntligen har de gjort det!:D Jag blir dock trött/ledsen på att de är i "mode" just nu.. Sådana som inte riktigt förstår sig på deras musik men lyssnar på dem för att de är "inne" just nu, ni borde inte få lyssna på dem. Man måste älska dem med hela sitt hjärta och sin själ. Då är man en lämplig lyssnare. Det är sådana som mig som kan få lyssna på dem. De är mina ♥   Börjar man spela dem på radion så dör jag... De är inte radiomusik. De är inte till för att lyssnas sönder av allmänheten utan för att ge varje enskild individ ångest i hjärtat efter att ha lyssnat på en låt med dem.
Haha nu börjar jag låta som någon värsta emo här men ni fattar grejen. punkt slut.
 
Nu kom Tash hem så jag ska prata lite med henne.
 
See you soon then,
B
 
Här bor jag:
 
 
 
 
 
Tjena dubbelhaka..
Strömmen gick så jag skrev ned ännu en liten del av min personliga bibel ♥
 

Kommentarer
Madelene säger:

Ååh, men vad roligt att det går bra på jobbfronten! Heja heja! :D Det verkar som att du har det väldigt, väldigt bra där nere! :D Haha, men jag håller med angående Mumford & Sons och att folk bara lyssnar för att det är "mode"... (a) Fuck them! M&S är bättre än bäst och som sagt inte "radiomusik" osv!! Haha! ;D PussÅkram! :*

Svar: Ja, hoppas bara att han verkligen ringer idag också (:Jag visste att du skulle förstå angående m&s! haha (;
Saknar dig, hoppas du har det bra där hemma (: (och sluta äga mig på wf! haha) puss ❤
Rebecca Pehrson

2012-10-10 | 16:03:24
Bloggadress: http://msterner.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback