November

Igår kändes som en riktig aupair-dag. Jag var ledig på förmiddagen (till tre om jag dammsög, tog ut sopporna, skar upp grönsaker etc innan) så då åkte jag till Maria med de andra aupairerna Laura och Luisa. Taylor var redan där  (:
Vi kollade på film, pratade och åt lunch tillsammans. De är så snälla och roliga allihopa. Ingen av dem som jag inte tycker om, vilket känns skönt. 
Efter det skjutsade de hem mig och sen kom de små trollen hem! (; hihi
Jag började med maten och sedan var det i stort sett dags att åka till Calvary (skolan) och se på Kallens musikal Peter Pan. Den var faktiskt helt okej med tanke på att det bara var små ungar som var med. Jag tyckte de var dukiga, de flesta iaf. Kallen sjöng, han såg ut att ha jätteroligt och han var jätteglad när vi skulle åka hem. 
När vi kom hem var det läggdags för länge sen så jag fick tvinga dem i säng direkt, vilket de såklart inte ville.. 
Det slutade med att båda ungarna var sura och jag fick läsa en saga var för dem. Efter det var de lugna och somnade. Kände mig väldigt nöjd med mig själv och var glad att de lyssnade tillslut (:
Sue var ute på någon företagsmiddag eller vad det nu var (:
Jag känner verkligen att jag börjar komma in i rutinerna här, det känns skönt. Jag har börjat anpassa mig till deras livsstil och vardag. Därför känns det lite extra nervöst att pappan kommer hem idag. Det ska bli kul att äntligen träffa honom men jag är lite nervös för hur vardagen kommer att ändras nu. Jag har ju precis vant mig vid den här vardagen med bara mamman hemma! (; Men det blir bra (:
 
Igår frågade jag mamman också om jag kunde få ledigt i någon/några timmar på tisdag för att Lizette kommer hit och det skulle vara kul att äntligen kunna träffas här i Australien! Hon blev jätteglad och bara "Ja men visst! Vill du ha ledigt i några dagar så att ni kan träffas och hitta på något så är det helt okej!" Jag blev väldigt förvånad men jättetacksam och glad. Så nu ser det ut som att jag ska åka med Lizette till Magnetic Island och hitta på något där med henne. Det ska bli superkul! Ser verkligen fram emot det.
 
Nu är det ju som sagt fredag, jag skulle ha gått ut med Luisa och Maria ikväll på Magnetic Island. De har Full Moon party där ikväll men det var ganska dyrt. Skulle ha gått på 1000 spänn för en kväll.. :/ Så jag känner att jag väntar med att göra det, kanske nästa månad och kör nyår där! (: 
Nu lutar det åt att vi kanske drar ut och bowlar ikväll och går ut imorgon (förhoppningsvis är det lite folk ute då och de flesta är tillbaka från Maggie). 
 
Jag har börjat kolla lite smått på biljetter till NZ. Laura sa att hon gärna ville åka dit tillsammans. Det skulle vara kul. Isf så blir det nog i början av januari. Då är Sue ledig från jobbet och jag kan förmodligen få ledigt då (: Får se hur dyrt det är att åka dit (det jag har sett hittills är svindyrt..) tyvärr :/
 
Igår pratade jag med Mickis och Evelina. Det var jättekul och skönt att höra vad de hade att säga (: ♥
 
Nu ska jag läsa en saga för Millie. 
 
See you soon then,
B
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback